Ideálne by bolo, keby sa tu dala nájsť inšpirácia aj od iných čo trénujú tak ako to cítia, že to je ideálne. Aby tam bolo vidno o akú trasu išlo, aký výkon sa šiel, tepy, kadencie. A ideálne aj či cesta (no pripadá mi to ako keby tu len cestári boli)...a možno aj nejaké MTB by sa hodilo. Normálne pekné hodnotné tréningy hobíkov a nie výstrižky od pretekárov z TDF.
zacinam sa opat vozit na mtb v podstate po 6tich rokoch cize zacinam prakticky od 0 co sa mtb vozenia tyka a mam rok resp 2 roky sa aspon trochu naucit vozit na mtb. je zasadne tazsie posunut "osobnu hodnotu" vyjazdu na mtb ako na ceste. na ceste je to striktne o case v zonach ktore si naplanujes + nejake vyskove ak su v plane a ides. po vyjazde zavesis cisielka zo stravy a hotovo.

napriklad vcerajsi a predvcerajsi mtb vyjazd. podla cisielok su tie vyjazdy absolutne nezaujimave. su v podstate porovnatelne na 95% rovnakej trase s tym ze predvcerajsi vyjazd podla cisielok vyzera byt odjazdeny o kusok "tazsie". pritom predvcerajsi vyjazd bolo pohodove vozenie sa po 3 tyzdnoch na mtb. vcerajsi vyjazd bol v pohode sa dostat na Cerovku (10km relativne hladky a rychly xc singlac technickej narocnosti 0.0000nic pre hocikoho kto ma mtb bicykel aspon "trochu v rukach") ktoru prejst vo sviznom tempe s co najcistejsou stopou a riesit uplne rychlostne zaklady jazdy na singloch. na korene treba podla moznosti prednym kolesom kolmo zadne nech si robi co chce. ak dobrzdujes do zakruty tak pred korenom treba pustit prednu brzdu. ak je koren ostry treba pustit aj zadnu brzdu nech nerozrezes zo spodu plast. ze vo vlnkach nemas tocit pedalmi lebo vo vlnke ide zadne tlmenie do zdvihu a potom chytis pedal o zem. ze nemas byt lenivy a obcas to nenechavat len na to co znesu 29kolesa a zadny tlmic ale ze treba aj zadok zdvihnut. ze najlepsie pruzenie predneho kolesa nie je nechat to len na vidlicu ale povolit lakte pripadne to koleso podvihnut. "blbosti" ktore PM / HR / cisielka na strave neukazu ale treba ich seriozne riesit kym nie su "automaticke"...

cokolvek pod 27:00 sa da povazovat za solidny cas way to go

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up