Ahojte, takto z rýchlika a hlavne z posledných síl. Jedno obrovské ĎAKUJEM, každému. kto dnes nabral odvahu a prišiel aj napriek počasiu. Nakoniec sa vás nazbieralo celkom dosť,(237 ks.), a čo je zaujímavé, dokonca sa nám stalo prvý krát zo 7. rokov, že sme mali na dhšej trase viacej pretekárov ako na krátkej, Každopádne aj , keď sme robili maximum čo sa dalo, prírode proste nerozkážeme. Myslím, že drvivá väčšina z vás, to všetko brala s úsmevom a dobrou náladou. Pre mňa osobne obrovský obdiv, každému, kto prišiel do cieľa. Pre mňa osobne bol najväčší moment tohoto ročníka 12 ročný chlapec, ktorý to ako posledný nevzdal a úspešne to dobojoval až do cieľa. Fakt úžasný vzor aj pre ostatných, rešpekt . Samozrejme na dlhej na tie podmienky, pre mňa osobne dnes minimálne prvá desiatka, úžasné časy na to všetko.
Obrovská vďaka každému dobrovolníkovi, regulovčíkom, dievčatám z registrácie, Hasičom z Horného Srnia a Nemšovej, chlapom od obce. Perfektným kolektívom na oboch občerstvovačkách ( bezotn,martinzz,Mirex a spol). Proste za tie roky, čo sa tomu venujeme sme úžastne zohratá partia .
V neposlednom rade vďaka patrí aj každému z naších sponzorov. Velmi si vážime, že aj v týchto neľahkých časoch nás každý rok podporia, či už vecne alebo finančne.
Stačí...nebudem tu už viacej ,,spamovať,, ...proste velká VĎAKA všetkým, ktorý sa dnes stretli v Hornom Srní.
Uvidíme čo bude o rok, ale tak snáď zasa zmeníme názor, a necháme sa dotlačiť aj do 8.mého ročníka Cyklomaratónu v Hornom Srni
Foto a video bude čoskoro postupne nabiehať

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up