Soft na citanie GPX ti netreba. Na stranke http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ daj IMPORT a tam ten gpx nacitaj a uvidis... V casti VRSTVY MAPY si to mozes prepnut aj na satelitnu mapu Google.

Alebo si zdarma nainstaluj GoogleEarth a budes to mat aj taketo:
(A ak si tam ulozis subory z http://www.gpsforum.sk/index.php?topic=3091.0 , budes mat v GoogleEarth aj lesne cesty a turisticke trasy...)
b.jpg


Cez Ladislava ani Hacavu a Jeleni vrch som nesiel, len som spomenul, ze na krizovatke ciest na Hornom lese boli take blatiste vsetky cesty veduce tymito smermi - kedze v minulosti som ich uz presiel a boli pekne zjazdne bolo mi to trocha luto, ze uz nie su - ale hadam ked skonci tazba a bude sucho zasa to bude zjazdne. Ja som siel z Jasova okolo rybnika po lesnej asfaltke okolo Vapenneho vrchu na Horny les a odtial po zltej do Teplickeho lesa a potom po modrej do Sugova.
Za banou Lucia za za zavorou prudko doprava a po 700 metroch dolava - taka serpentinka na zelenu a potom na Klin, Barat... Na Rozsypany Kamen a Biely Kamen som nesiel, ale malo by sa to dat - tak ako Laco planoval...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up