Pri letisku v Kuchyni som sa chvíľu zdržal a pozoroval burácajúce stíhačky. Za nejaký čas i zopár parašutistov predviedlo svoje umenie. Hneď som si spomenul, ako sme kedysi pozorovali paragánov zo strechy intráku na Vlčincoch v ZA.

Po týždni som sa vrátil, aby som dokončil nedorobené Minule som úsek od Sološnice do Kuchyne pre dážď asfaltoval, tak teraz som to išiel ako bolo pôvodne v pláne. pekne krížom krážom po lesných cestách a pár krát i necestách. Zo Sološnice okolo V. Petrklína, nedalo mi a i s bajkom som sa vytrápil na vrchol a potom okolo kameňolomu dole k Baďurovi. Ďalej potom zasa pekným stúpaním k 3 stodôlkam. Stade potom smerom dole som sa mi cesta nejako stratila až som natrafil na kedysi jazdený singel, ktorý ma priviedol až k starej asfaltke. No a z Vývratu už len cez kopec do Kuchyne.
Nakoľko som išiel z domu (Kúty), tak ešte som mal pred sebou 35 km. Domov som teda išiel okolo letiska, kde ma zaujal zvýšený počet policajných hliadok, veľké množstvo aut a dve stíhačky predvádzajúce sa na oblohe. Žiarovka v hlave sa zapálila - veď SIAF, vôbec som o tom nevedel . Že aká náhoda - večer predtým som si pozrel nový TOP GUN. Síce ma film veľmi neoslovil, za to sledovať pristávanie stíhačky (typ neviem ) naživo doslova z pár metrov, to je iná sila

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up