mapy na Fenix 5X PRO

11kubo: mal som Fenix 3 bez máp a stálo to za prd (hlavne na križovatkách viac ciest). Ak už, tak Garmin mapy na Fenix 5X alebo 6X (a novšie).

Izzy: Priložím ti dve foto, nechce sa mi teraz ísť na trasu čo mám v Garmine, ale cez týždeň si hádam spomeniem... Každopádne, ak idem na nejaké nové miesto, tak si naklikám (vo freemap.sk) celú trasu, ale len napr. časť ktorú by som chcel prejsť, exportnem ako GPX, v Garmin Connect si dám nová dráha, import z GPX a syncnem do hodín. Potom si zapnem aktivitu, idem kade chcem a kde to poznám a keď sa blížim k tej dráhe, tak si zapnem navigáciu a bude ma to viesť po naplánovanej trase. Ľahšie sa to ukazuje v realite A ak chceš ísť napr. maratón alebo nejakú hrebeňovku, tak vidíš aj výškový profil trasy, koľko si z nej prešiel, koľko výškových metrov ti chýba, prípadne si zapnúť ClimbPro a na začiatku každého stúpania ti prepne obrazovku a profil kopca a vidíš kde je aký strmý a kde v ňom sa práve nachádzaš. Skúsim to nahrať na mobil cez týždeň... Druhá foto je gumený držiak od Aliho na riaditká, odtiaľ určite nevypadnú a odoláva to aj otrasom.

...ešte ako vyzerá to ClimbPro. Inak jazdené Fenix 5X kúpiš od 160€ na inzerát bez problému. Nehovoriac o tom, že v rámci Garmin Connect máš nekonečné množstvo metrík, údajov, histórie..

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up