visibility 617
comment 0
thumb_up0thumb_down

“ Navrh na riesenie by mal prist podla mna z Usa a zatial chodia prachy, vojenska pomoc a sankcie. ”

Navrh riesenia uz z USA prichadza a velmi spravny. Chapem ze ty by si najradsej v zaujme svojho blahobytu odstupil cast ukrajinskeho uzemia ruskym muzikom. No a keby sme ich o 3,4,5-10 rokov mali nastupenych na vychodnej hranici rovnako ako tomu bolo na tej ukrajinskej, tak by si bez urazky bol jednym z prvych kolaborantov cakajuci na omrvinku v podobe nejakej funkcie…

V USA panuje napriec politickym spektrom nadstandardna zhoda v podobe podpory Ukrajiny. A uz niekolkokrat bola ich plna a pokracujuca podpora Ukrajine az do finalneho vyriesenia konfliktu deklarovana. Za cenu zlomku ich rozpoctu na armadu dostavaju tovar v podobe toho, ze z doteraz na oko silneho geopolitickeho hraca sa stal medved na hlinenych nohach. Donedavna druha najsilnejsia armada v znamom vesmire uz nieje schopna si ani plnit svoje zavazky vyplyvajuce z ich varsavskej zmluvy 2.0 vid odmietnutie vyslania vojakov do Karabachu.

Diplomcia pride na rad ked sa rusi stiahnu z celeho uzemia Ukrajiny, priznaju porazku, zacnu platit reparacie a zodpovednych vydaju do Haagu. V aktualnej situacii ked sa rus odmieta stiahnut a priznat porazku je jedine spravne riesenie to, ktore prichadza z tvojich nenavidenych USA. Viac zeleza a cim viac rusov pojde domov vo vreci, tak tym dlhsie bude od kobyliek v Europe pokoj. Smutne ale je to tak.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up