Netuším ako sa tá sedlovka v domácich podmienkach rozoberá a používam ju len na XC, čo stačí pár krát za výjazd hore - dolu..Gufero som zvonku čistil aj tesnenie trochu odhrnul a dal Brunox a povytieral, ale skôr mi príde ako keby ju bolo potrebné servisne natlakovať. Možno by šlo čistenie aj doma urobiť, ale držať v hlave servisné postupy pre niekoľko druhov vidlíc, tlmičov, sedloviek, nábojov sa mi fakt nechce. Akurát som repasoval tú moju ONEUP a už ako tak ide celkom k spokojnosti, len ju neviem natlakovať, lebo mi vždy utečie tak 50PSI pri odmontovaní pumpičky ale na 200PSI ide aktuálne veľmi pekne, tak dlabem na to.

Fox transfer modely do 2020 vratane, doma bez specialneho naradia nezoservisujes, treba tam taky zavitovy vyberac tesneni, co stoji nejakych 300 euro pokial sa pamatam. Skusal som raz moju 2020 factory, co sa zasekla rozobrat, velmi rychlo som skoncil.

2021 (mam teraz na yetim) by sa mala dat servisovat lahsie, lebo manzeta, kde je gufero sa sa odsrobovat (este som neskusal, mam ju len od februára)

Na obrazku model 2021 - (rozoznas ho lahko, uchyty sedla su oble, a manzeta ma hrany na uchytenie kluca).

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up