Začiatok trasy kúsok po rovine. Nechcel som ísť hneď do kopcov. Vľavo Záruby, vpravo Veterlín a pod ním skaly Kršlenice.

V prvom rade krátky návrat k môjmu predošlému príspevku a minulotýždňovému výjazdu. Vďaka za zastavenie sa pri fotkách a milé slová. Nie vždy sa niečo podobné dá vidieť a zažiť.

Nižšie "pár" fotiek z dnešného výjazdu. Nech sú inšpiráciou na výjazdy pre každého, kto sa v MK rád bicykluje, bez ohľadu na ročné obdobie. Presne ako píše vyššie marvel98, dnes super podmienky. A preto som bol rád za dovolenku
Začiatok/koniec v Plaveckom Podhradí, trasu som si dopredu naplánoval, len záverečný úsek nebol v pláne. Ale teda, keď sa išlo celý čas dobre, stihol som to za svetla, tak prečo nepozrieť aj výhľad z jednej sedemstovky.

Snehu bolo akurát. To znamená, že nebol prekážkou. Možno 5, možno niekde aj 10cm. Všetko zjazdné. Teplota priemerne okolo -3°C. Pod Vysokou a Klokočom -5°C. Ale hlavné bolo, že nefúkal vietor. A druhé hlavné, že nebolo blato. Samozrejme ak ste omylom neprešli neviditeľnou zamrznutou kalužou plnou vody.

Pre zaujímavosť, tak ako som sa doobeda obliekol (rukavice, kukla, šatka,...) tak nič z toho som nemenil, ani sa viac/menej obliekal. Jediné bolo rozopínanie bundy v stúpaniach. Hlavne, že batoh bol plný náhradných vecí.
Osobne mám rád tento prvý malokarpatský sneh. Dá sa jazdiť a je to také netradičné. Avšak viac si vychutnávam teploty +30°C
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/b81f297089/

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up