Povinne by som poslal projektantov na rok na stavbu a architektov na dva. architekt ma titul ing.arch. ale s technickej casti silne pochybujem o znalosti malej nasobilky.
aby videli co za sprostosti vymyslaju. severny obchvat presova, verejne obstatavanie prebieha rok. rok !!! prebehlo niekolko tisic otazok a odpovedi. v podstate uchadzaci luskaju cely projekt a hladaju chyby.
Lenze to ma byt praca projektanta. U architektov je to rovnake. Nemam nic proti tvorivosti, ale nie nerealizovatelne veci. Bezne sme mali situacie ze pojektant navrhol vyklenok tak, ze sme museli koli 200 eurovej polozke objednat 2 zeriavy za 10 000e.
Taky bombonik v cestarine. - cierny asfalt od - 60€ do 90€ tona za vyrobu. zeleny asfalt 400€ tona za vyrobu + cca 3500e za kompletne vycisteine obalovacky. malo kde na svete sa v malom farebne asfalty vyrabaju, ale architekt dostane super spica napad urobit zeleny cyklochodnik v Bardejove, kde zjavne maju uz uplne vsetko a mesto od rozkose nic ine nepotrebuje ako zeleny asfalt. neexistuje drahsi cyklochodnik na svete ako v Bardejove. ale architekt je vysmiaty lebo zelena je in.

havk, sorry za OT,

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up