Skúsim sem asi priebežne ponúknuť tento set s 3 sklíčkami. Ide o okuliare POC Elicit so skličkami Clarity. Priateľka ich vyhrala v súťaži welovecycling, ale nakoniec sme sa zhodli, že ich bude asi múdrejšie predať, nakoľko to je asi až veľmi veľký luxus. Uskromním sa aj s VIFkami, pripadne s tými, čo nosím doteraz. Takéto peniaze navyše sa v lete určite zídu (plánujeme bikepacking v taliansku).
Okuliare to budú tieto:
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/okuliare/cesta-a-mtb/poc-elicit-okuliare-hydrogen-white.html

Čo má prekvapilo, tak bola odpoveď pod daným produktom, že cena je čisto za okuliare bez pridaných šošoviek (vo welovecycling boli asi štedrí).
Takže okuliare sú so strieborno zrkadlovými sklíčkami (naživo súviac zrkadlové):
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/okuliare/cesta-a-mtb/poc-elicit-okuliare-hydrogen-white.html

s transparentnými na večernú jazdu:
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/okuliare/prislusenstvo/poc-elicit-parelens-nahradne-sklo-clear-900-o.html

a s hnedými:
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/okuliare/prislusenstvo/poc-elicit-parelens-nahradne-sklo-brownsilver-mirror-.html

Cenu nedávam lebo by som sa chcel na nej nejak rozumne dohodnúť s ohľadom na pôvodnú cenu a na cenu dvoch náhradných šošoviek.

V balení sú samozrejme 2 veľkosti násadok (neviem ako to nazvať 😀), takže by mali sadnúť každému + vrecúško POC a samozrejme krabička s púzdrom POC.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up