mne osobne dojazd až tak neprekáža, mám za sebou 4 sezóny na Shimane (E8000/EP8), viem od akých faktorov to závisí a naviac na všetko čo idem 50km/1000vm a viac vozím druhú baterku. všetky moje výjazdy nájdeš tu v mojom profile. známym faktom je, že dojazd sa medzi top motormi na trhu nejako dramaticky nelíši.

"Garmin edge 530 po sparovani cez bluetooth s ep8 ukazuje v % zostatok baterie? Alebo ukazuje len palicky?"
na hlavnej obrazovke STEPS ukazuje paličky, do dátových polí sa dá nastaviť zobrazovanie v %
https://www.mtbiker.sk/forum/post1830715.html#p1830715

"Pozeral som to asi dva roky spat ci ide Garmin pripojit cez to Shimano STEPS, pre kamarata. Len uz si nepamatam ci to ukazovalo zostatok v % ci nie. Vyssie rady 830, 1030 ano."
aj 530, buď si na konci výjazdu pozrieš zostatok priamo na ňom, alebo po doinštalovaní nejakej app aj vo výpise aktivity, je tam aj používanie jednotlivých módov podpory. na 1. screenshote je výjazd s jednou baterkou, na 2. výjazd s dvomi baterkami - tam vidno že 1. baterku som dal takmer do 0%, z druhej zostalo 24%

Garmin má v spojení so STEPS jednu podľa mňa veľkú chybu. počas jazdy ukazuje aktuálnu podporu v %, ale iba v rozsahu 0-100%, pritom motor samotný (EP8) dáva podporu 0 - 400%, čiže ak chce niekto jazdiť podľa toho, musí si to v hlave prepočítavať.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up