drahu nevymenim ani za nic...
Men, men, kym je v zaruke, potom uz nic nezmozes . Ked vsak predsa le nevymenis, citaj dalej...

Sh 520 su konstrukcne podobne/zhodne s 959. Tie som jazdil dlho a v zasade to slo. Daju sa nastavit aj na lahko, vela vsak zavisi od zabrusenia (opotrebovania?) kufrov. V blate sa stava(lo), ze horsie vypinali, raz som nevypol vobec a spravil Truhlika, raz pri pade (dokonca zasucha) mi ostala noha v pedali a bol z toho vyvrtnuty kotnik (+ zlomena kosticka v zapasti).

Teraz som nasadil Time Atac XS.... Mozno si spominas z AM.EMu, pravy pedal bol 959 a lavy Time. To pre priame porovnanie. Z odstupom casu: po zabruseni zarazok Time vypina rovnako lahko, ako Sh 959, dokonca cim je mokrejsie, tym lahsie (plastovy povrch lepsie klze po gume tretry = Nike Alpin). Menej sa zanasa v blate a lahsie naslapuje, ako Sh. Pri odmakovom snehu sa tento nanabije do vnutra pedalu. Ma vacsiu opornu plochu pre tretru, ako Sh. Jedine minus je, ze pri naslapovani sa horsie hlada poloha pre nasliapnutie, hlavne ak tretra ma klzky silonovy spodok, pretoze na rozdiel od Sh sa naslapuje tlakom zozadu dopredu, nez dole a dozadu. To plati len pre moje "zimne" tretry, s letnymi Nike (s gumou) tento rozdiel nie je badatelny.

CrankBros EggBeaters: vlastna skusenost nie je, od kolegu - nazanasaju sa vobec (lepsie ako Time), naslapovanie/vypinanie OK (neviem porovnat), odmakovy sneh v pohode. Negativom je mala oporna plocha (napr. ist s nenaslapnutou tretrou) a strasne nicia podrazku tretry, hlavne ak je karbonova - v mieste kridelok sa vyryju drazky hlboke aj 3 - 5 mm! Problemove su aj loziska/klzne puzdra alebo utesnenie - neviem posudit, co je dovod.

Tip na zaver: nove kufre vzdy pred nasadenim jemne dobrusim/vyhladim ihlovym pilnikom, hlavne otrepy po kovani. Polovicka iste oceni .

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up