Pohľad na stodôlku a Vápennú z tohto miesta vždy poteší. Je tu vyznačená nová žltá turistická trasa z lokality Baďura na kopec Zámok.

Príjemný deň venovaný príjemnému výjazdu v strednej časti pohoria. Teplota doslova ideálna a k tomu jemný vetrík, vhodné podmienky na viac kopcovitejšiu trasu. Prepojenie rôznych lokalít, všetko zjazdné a šlapateľné. Z Rohožníka som prepojil všetky sedemstometrové kopce, aj keď to nebol zámer. Cez niektoré priamo, niektoré len v ich bočných svahoch. Mal som chuť na stúpania, takže som sa im nevyhýbal. Sranda, že to vyšlo akoby vypočítané, skoro presne každých 30km, tisíc výškových metrov nastúpaných. Vo vyšších pohoriach nič mimoriadne, v našich Malých Karpatoch poteší. Dávno som nešiel stúpanie z Modranskej doliny do sedla pod Skalnatou, je to pekný technický kamenistý výšlap. Pomerne zaujímavý.
V klesaní pod Zárubami smer Ostrý kameň viac popadaných stromov na ceste. Vodu som naberal na Píle, nad Brezinkami a už len trochu nad Sklenou hutou. Odmenou bol západ slnka na Geldeku. V tejto časti málo cyklistov, viac turistov. Viac v popisoch fotiek.
Trasa http://www.cykloserver.cz/f/db3e300352/ alebo vo výjazdoch.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Foto na mape

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up