Za piatok a sobotu, máme za sebou dva výjazdy. Dokopy cca 85km, no strava hlási 74km, nakoľko som zabudol zapnúť aplikáciu a kým som si to uvedomil, mali sme už niečo cez 10km za sebou.

Piatok: https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1467169/bicykel-afternoon-mountain.html

Sobota: https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1468638/bicykel-morning-mountain.html

V piatok sme išli na Kamzík, kde sme boli pozrieť neďalekú turistickú rozhľadňu. Potom sme sa spustili cez traily "Pekná cesta 1" a "Pekná cesta 2" dolu do MČ Krasňany. Nakoniec sme sa pomotali po nočnej Bratislave.

V sobotu sme išli znova na Kamzík, no tentokrát som priateľku počas cesty cez mesto učil, ako prekonať schody bez toho, aby musela zosadnúť z bicykla. Bol to neskutočný boj s jej strachom, ale nakoniec sa mi to podarilo a presvedčil som ju. Bolo to možno 10 až 15 schodov v jednom bratislavskom podchode. No ďalší podchod, ktorý bol asi tak 3x väčší, už odmietla zísť na bicykli. Ale aspoň sa mi ju podarilo nahovoriť aby so mnou zišla "Blue trail" na Kamzíku. Síce som na ňu musel po každých cca 200m - 300m čakať, ale rozhodne to stálo za to. Nakoniec sme ešte išli "Singlač pri ceste", ktorý začína pod Bikepark Kamzík a končí až nad parkoviskom pri Železnej studničke. Možno sa mi časom podarí úplne potlačiť jej strach a budem mať dobrého parťáka aj na traily

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up