mapa 2023.jpg
Ahojte, zopár organizačných info k Sobote:
1. Parkovanie:
Hlavné parkovisko v blízkosti štartu/cieľa je nachystané. Parkovať sa bude priamo v okolí zázemia maratónu , ale aj na miestných uliciach. Prosíme, dopravu bude regulovať hasiči a hasičky DHZo Horné Srnie. Rešpektujte ich pokyny. Ďakujeme.
2.Sprchy:
Huráá, po dvoch rokoch máme pre vás výbornú správu. Sprchy budú a budú priamo v novučičkej športovej hale. Prosíme o rešpektovanie pokynov miestného správcu. Velmi milý, ochotný pán, všetko vám vysvetlí a usmerní vás. Cesta k športovej hale bude vyznačená smerovými tabuľkami. Hala sa nachádza cca 200 metrov od zázemia preteku.
3. Umývanie bicyklov:
Miesto na umytie bikov sa bude po dojazde do cieľa nachádzať za stánkami, kde bude prebiehať ráno registácia/prezentácia. Opäť bude označené smerovými tabuľkami. Ako po minulé roky, pomôžu vám s ním členovia DHZo Horné Srnie. K dispozícii, budú kefy, vedrá, čistice, oleje. Prosíme o vzájomnú toleranciu.
4. Úschovňa batožiny:
Ako každý, rok, bude. Stačí povedať dievčatám na registrácii/ prezentácii a oni sa už o všetko postarajú.
5.Servis:
O prípadný predštartovný servis sa postarajú veľmi šikovný chlapci z https://www.bevlavabike.sk/, taktiež na všetkých občerstvovačkách bude k dispozícii komplet základný servis.Pumpy, lepenia, oleje, náhradné duše, nitovačky, knôty, kľúče, náhradné bidony atď...neváhajte náš osloviť pri najmenšom možnom probléme.
6.Organizátori:
Každý z nás, bude oblečený v zelenom jasne označenom tričku, určite nás neváhajte osloviť, ak budete čokoľvek potrebovať. Taktiež na trati na vás budú dohliadať veľmi šikovný riadne označený motorkári. Neváhajte hockoho z nás osloviť.
7.Jedlo, nápoje:
Po dojazde bude pre každého k dispozícii buď čapovaná kofola, alebo pivo.
Z jedál bude na výber kvalitný guláš, resp. rizoto. V prípade, že ste vegetariáni, poprosíme, osloviť dievčatá pri výdaji stravy. A len tak medzi nami, hneď pri cieli vás bude čakať aj výborná balkánska zmrzlina
8.WC:
WC bude k dispozícii v zázemí areálu, v miestnom kultúrnom dome, prípadne po dojazde aj v športovej hale pri sprchách.
9.Vyhlásenie výsledkov:
Kto k nám chodí pravidelne, vie, že výsledky sa snažíme vyhlásiť v najskoršom možnom čase. Bude upresnený DJom/ moderátorom podľa vývinu preteku, resp. dojazdu pretekárov. Odhad cca 14:30-15:00.
10. Registrácia na mieste:
Viď propozície, registrácia na mieste, v deň preteku je samozrejme možná. Kto k nám chodí pravidelne, vie, že vždy sa snažíme aby všetko prebiehalo čo najrýchlejšie. Prezentácia v Piatok, deň pred pretekom nieje z kapacitných možností a z možností časomiery žiaľ možná
11.Zdravotné zabezpečenie:
Pevne dúfame, že ho nebudete potrebovať. Ale k dispozícii bude záchranna služba ATVrescuesystem. Jedna sanitka a štvorkolka bude k dispozícii priamo v zázemý, druhá sanitka bude dislokovaná na Vršatci, pri pitnej občerstvovačke. Základné ošetrenie vám bude vedieť poskytnúť aj prevažná časť členov Dobrovoľných Hasičským zborov. Všetci budú riadne označený, a budú vám kedykoľvek k dispozícii. S.O.S číslo si najdete každý priamo na štartovnom čísle. Prosím skontrolujte si ho pred štartom a pri najmenšom zdravotnom probléme ho neváhajte využiť.
12.Spolupráca s Policajným zborom:
V čase od 9:30 - do 9:45 bude za asistencie Policajného zboru (ODI Trenčín), uzavretá komunikácia I/57 v km 147,00. Výjazd z mosta Horné Srnie, ulica Mostová po cestu Kremeničná, v dĺžke 500m. Prosím počítajte s tým pri príjazde do obce, snažte sa doraziť na čas. Taktiež sa bude priebežne za asistenie PZ a DHZo Iliavka zastavovať premávka pri prejazde pretekárov z dlhej trasy na hraničnom prechode Vlársky Priesmyk v čase cca od 10:45-11:15.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up