Mrzí ma vcelku, že to takto vnímaš. Ja nie som na žiadnych sociálnych sieťach, na absolútne žiadnych, toto je jediné fórum, sú tu v drvivej väčšine pohodoví, otvorení, vzdelaní a prajní ľudia, čo je v súčasnom svete vzácnosť. Pár ich poznám aj naživo, a všetci do jedného boli pre mňa osobne jednoznačne pozitívnym prekvapením. Či by oni o mne povedali to isté, je už otázka

Ad pattern : V čom sa to líši od príspevkov užívateľov, ktorí dokonca opakovane postujú rovnaký bicykel ? Ja napríklad som s tým úplne v pohode, a ak sa mi nejaký bajk páči, dám mu like opakovane. Alebo v čom je to iné od opakovaných postov toho istého auta od užívateľov fóra ? Tiež ak sa mi auto páči, dám like zas a znova, Takže kde je tá odlišnosť ? V cene ? Bajk za 10 K je OK, ale auto za 140 k je cez čiaru ? Alebo garáž ???

Ad supply : Nie som si úplne istý, ktorý významový odtieň anglického slova máš na mysli. Ak máš na prenesene mysli nejakú predimenzovanosť, či velikášstvo, tak Ťa musím sklamať. Boli časy, kedy v garáži parkovala štvorkolka, cabrio, limo a SUV. Prečo ? Lebo som to tak cítil. Potom prišla doba, že som cítil zbytočnosť štvorkolky a cabria, a neskôr aj lima, a odišli tak, ako prišli. Boli a sú to len predmety. Necítim vinu za to, že môžem a chcem. Nezískal som nič zadarmo, prisatím sa na štátny cecok ani žiadnymi inými v tomto priestore bežnými podvodmi. Kupujem vždy za svoje, nič nefinancujem z cudzích zdrojov (úver, leasing ap.), a autá sú absolútne zanedbateľnou položkou v mojom net worth (viem, že to slovo sa Ti bude páčiť lebo je anglické). Každé ráno, keď vstávam, som vďačný, že som na tom tak, ako som. Po roku 2014, keď som utiekol hrobárovi z lopaty, som začal rámci svojich možností podporovať aj niekoľko ustanovizní, hlavne v oblasti výchovy a vzdelávania detí z problémového prostredia. Nie, neuvidíš ma v televízii, pretože o to nestojím. Pomohol som okrem toho v živote pár ľuďom dosť zásadným spôsobom, a nikdy som za to nič nechcel, v akejkoľvek podobe. Pamätám si totiž, ako som si v prvom ročníku VŠ privyrábal ako nosič mŕtvol v pohrebke. Prečo ? Lebo som bol sám s mamou, a otec ako nepriateľ režimu mrzol po stavbách, hoci bol projektant. Nezvládol to rodinne, a od 4 rokov som bol s mamou sám.

Prajem Ti, aby víkend z Tvojho organizmu vyplavil stopové množstvá podráždenia (či nebodaj reziduálnej závisti), ktoré som v Tvojom príspevku jemne cítil. Ak by tomu tak nebolo, nájdeš ďalší vysokooktánový fuel pre svoje pocity v rubrike Aké hodinky majú bajkeri tu, ak si to teda doteraz nezachytil :

https://www.mtbiker.sk/forum/post1887151.html#p1887151

Ešte raz, prajem pekný víkend. Inak pozrel som Tvoju hudbičku na youtube, fajn tvorba. Ľudí od literárneho fachu, maliarov a hudobníkov som vždy obdivoval, písať neviem, namaľujem len domček jedným ťahom a na klavíri som ako decko vedel len Kohútik jarabý

D.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up