Ahoj, chcem poprosiť kolegov o radu. Mám bicykel Cube Stereo SL 120, s motorom Bosch, 4 generácie a v nej apku: e-bike flow. Neporadíte niekto ako importovať trasy GPX do mojej navigácie v bicykli -e-bike flow?
Nahrajem si do mobilu trasu GPX, ktorú dám zdieľať, aplikácia-e-bike flow bohužiaľ túto trasu s koncovkou .gpx nevidí, ale ostatné aplikácie ju vidia, napr.e-bikeConnect, vid.screen obrazovky mobilu. Táto aplikácia je žiaľ v mojich podmienkach nepoužiteľná, keďže využívam Bosch smart klip na pripojenie môjho mobilu. Neporadíte ako na to, aby súbor videla aj aplikácia: e-bike Flow a mohol sa navigovať podľa tohto, nahratého gpx?

Prípadne neporadíte niektorú navigácii, kde viem zadať cieľ a navigácia navigovala podľa možnosti, ak také sú, mimo cestných komunikácií? Skúšal som viackrát aplikáciu Mapy.cz, ale aplikácia počas jazdy v mojom mobile často mrzla a prepočítavala trasu, takže nič-moc.

Niečo som počul o apke Cyclers, ale potreboval by som radu od človeka čo ju používa, či do toho ísť. Veľmi by mi pomohla, každá, konkrétna rada, skúseného človeka. Ďakujem Ján

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up