Hrebeň za Krawcovým vrchom

Ahojte,
chcem sa poďakovať filipis a ohek za cenné rady na môj dotaz ako a či vôbec koncipovať trasu cez Pilsko. Dnes sa mi ju podarilo absolvovať a chcem sa podeliť o parádny zážitok a možno inšpirovať iných. Štartoval som na hraničnom prechode v Novoti a cez Krawcow Wierch a Hrubú Bučinu sa po hrebeni dostal do Mútneho sedla. Stúpanie bolo okrem záveru na Bučinu celé krásne šlapateľné. Hrebeň nádherný, povrch ideálny. Klesanie do Mútneho sedla predčilo moje očakávania a bolo presne také ako som dúfal. Krásny prírodný zvlnený hrebeň s ideálnym sklonom. Dalo sa ísť rýchlo, čo to na vlnkách skočiť, skopírovať, veľmi prehľadné, zábavné a bezpečné vozenie.

Z Mútneho sedla som podišiel Pilsko lesnými cestami a napojil sa na žltú a neskôr zelenú značku ktorou som vyšiel až na Pilsko. Na moje prekvapenie aj veľká časť stúpania sa dala šlapať. Tlačil som asi len 2 úseky, odhadom 20%.

Na Pilsku niekoľko poľských exkurzií a po krátkej pauze dolu po modrej cez Kopiec a Try Kopce znova do Mútneho sedla. Klesanie v hornej časti dosť prudké, veľa voľných kameňov. Terén ktorý nemám moc rád, ale zísť sa to dalo celé. Ďalej z Pálenice na Try kopce nečakane zvážnica od ťažkej techniky. Z troch kopcov zase padák prevažne kamenistý až do Mútneho. Celkom ok. Vracal som sa znova lesnými cestami.

Celkovo som bol z tripu nadšený a bolo to 10x lepšie ako úsek zo sedla Demänová do Novote. Pripájam pár fotiek.

Ďakujem páni!

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up