UPDATE: Moja nová CAPRA ( pre každého kto zvažuje kupu)
Cena 2600+78 poštovné ( prevod 3 dni)
1. Objednávka 4.9
Dodanie 11.9
Krabica v kurierskom aute na spodu, kkti na ňu naložili niečo, na jednej strane prepichnutá. Bicykel, bez poškodenia, na to som extremne háklivý. Obsah krabice ma prekvapil, momentový klúč, pumpa na tlmič a vidlicu, plastové pedále, nálepky a celkovo velmi pekne vymyslené.

2. Výber veľkosti a pocity z jazdy: Mám 174,5cm vzal som "L". Pri skúšaní Jeffsy M to bol ako detský bicykel, ked som sadol na Capru L som aj trochu zneistel "ale" dnešným technickým, prudkým a korenovým trailom som išiel velmi sebaisto, bicykel je dlhší o 4cm ako moje Lko predtym. DOLEZITE: Nejdem nikomu radit aku ma si vziat velkost, to si musis skusit TY sam. Pre mna je stabilita dolezita ale ANO, tento bike v bikeparku a pri skokoch bude na mna vačší ALE pri prudších trailoch som cítil skvelu stabilitu, išlo to ako tank dole. Fox neviem zhodnotit mám to nafukane podla svojej váhy ale vytriaslo ma aj tak ( učím sa stále takže evidentne to sa dá ešte nastavit)

3. Problemy: Najskor niečo pukalo a vobec to nebrzdilo. Dotiahol som zadnú osku, namazal, pukanie prestalo. Dnes som brzdy "zabehol" a to teda poriadne dolu zjazdom, brzdí to skvelo ale zase niečo "semtam" pukne. Puká ked zopriem na zadné, ked stojím a perujem nepuká nič. To by chcelo komplet zadok aj stred premazat. NX je proste lacná prehadzovačka čo sa jej prehadzuje niekedy ako sa jej zachce, vedel som čo čakat mal som ju aj predtým. Capra core 2 s GX o 200eur už nebola na sklade a nestálo to za 2800eur. Na bicykel som nalepil Komplet polyuretanovu foliu za 30 eur ( bike wrap 100eur) nie je taká hrubá ako bikewrap ale tak niečo zachráni, mam to aj na motorke, ked trafíš kamen tak ti nepomože ani 3 vrstvova folia.

Vyberal som medzi Capra core 2 / Canyon Torque / Commencal clash. Vypočul som desiatky ludi, prečítal desiatky fór, Canyon a ich zakazicky servis nie je dobrý, canyon lotéria, Commencal z Andory za 2500 nemal ani teleskopku inak sa mi velmi páčil a zrazu YT zlacnilo tieto modely tak som sa rozhodol pre YT. Kedže som jazdec Hard Endura na motorke, inšpiroval ma najlepší jazdec endura na svete ( Lettenbichler ktorý jazdí Capru a vidím čo s nou robí).
Nuž a snád bike vydrží čo najdlhšie a ja bez zranenia. Nazdar

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up