Videl som len maly kusok vydrickej dialnice, koniec 3Jam - Mostik na MS (tam kde je najviac blata na svete) a bolo to tam dost zle. To by som asi nechal na spravu lesov..predsalen sa tam pohodlne dostanu aj autom a s motorovkami to poriesia rychlo.

Mozno by som sa radsej orientoval na mensie stromy na singletrackoch.. 5bojarovi vela nechyba..boli tam tusim dva mensie stromy.
3 jamy - su tam tusim dve vacsie kusky + plus jeden velky nalomeny konar priamo nad tymy korenovymi vhupmi.
Vydricky - ten som pozeral z asfaltky, tam to vyzera na viacero mohutnych stromov a bude treba motorovku.
Koziarka je cista, ale ako pokracuje zlte Cko smerom na "Pod Chlmcom"je tam jeden mensi strom padnuty a vyvrat ktory sa ale da obist, dalej hore na Switchbacku je priamo padnuty strom, uplne si nepamatam jeho rozmery ale mozno by to slo.
Driver je cisty.
Cerovka - Brigada z Bajkuly to precistila od MS smerom k asfaltke, lenze prave pri nej je to uplny mordor a dosli im baterky do pil. To co tam popadalo je pokial sa dobre pamatam skor na motorovku. Este na strmom vyslape (po korenovom useku a po potoku) stihol po ich brigade padnut novy maly strom, ten by siel v pohode aj rucnou.
Kasnansky ani svaty vrch nemam zmapovany.

Na brigadu by som sa kludne pridal ale nemam momentalne dobru pilu. Obe Fiskarsk som vlastnou chybou zlomil a Parkside z Lidlu nepili vobec dobre.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up