visibility 1033
comment 0
thumb_up0thumb_down

podusená na oleji vo vl. šťave, po odparení opečená do zlatohneda

Odkedy som pred pár rokmi kúpil bráchovi na Ježiška knihu "Huby ako liek" , stal sa zo mňa hlivo-holik.
Nielenže je zdravá , ale aj chutí skvelo a v sezóne , čo je pre hlivu u nás koniec jesene, zima a začiatok jari, si ju viem ľahko zaobstarať v prírode čerstvú a zadarmo.
Receptov je všade po.... od jedál ako napr. rezeň z hlivy v cestíčku, rizoto či hlivový perkelt , až po mrazenie, sušenie, výrobu extraktu či prášku.
Dnes som z nej urobil moje rýchle vegánske /NIE SOM VEGÁN/ Karí z lokálnych surovín : hliva, mrkva, biela kapusta, cibuľa, /každá zvlášť rýchlo opečená/+cesnak, sušená čili paprička, oliv. olej, sójová om.,kari kor., soľ, cukor, voda, škrob.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up