visibility 631
comment 0
thumb_up0thumb_down

Nedelny pribeh - vybral som sa na biku na V. Javorinu. Hore pri vezi som chvilu oddychoval a prihovoril sa mi nejaky tipek na biku. Chvilu sme pokecali a kedze mal namierne tym istym smerom ako ja, tak sme par km pokracovali spolu. Na Javorine nas pri pamatniku CS-SK vzajomnosti prekvapila stuha na venci na ktorej stalo: "Nikdy nezabudneme" a "Peter Pellegrini". WTF. Nikdy nezabudneme na Peta, alebo on nezabudne, ako zhorsili vztahy s CR? Zrejme univerzalny text, co pouziva vsade.
Partak to nevydrzal, stuhu z venca odpojil a dal si ju na ruksak. V zjazdoch mi ten bizardny zjav pripadal ako indian uhanajuci na koni so skalpom. Na Kubikovom sa odpojil smerom na Staru Turu. Dakujem za zazitok
Som optimista. Dufam, ze v sobotu ziska Pelleho "skalp" Korcok.*
Mne je len luto, ze tam nebola este jedna stuha od Eda. Mal by som aj ja skalp a darcek pre doublea.
Kompro foto nechcel, tak aspon jeho ruksak na luke a nieco tvorive z dielne https://www.bing.com/create

*uvedeny vyrok aj prilozeny obrazok je umelecke vyjadrenie zelania autora, aby Korcok vyhral prezidentske volby. Nie je to vyhrazka odstranenia vlasov z lebky ostrym predmetom jeho superovi.

AI zadanie: American native indian on mountain bicycle on meadows near Velka Javorina TV tower. Holding scalped hairs in one hand. Waving Slovak republic flag attached to his backpack.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up