Prosím je tu niekto kto vie upraviť FIT súbor? Z nejakého mne neznámeho dôvodu mi Edge 840 nahral jednu aktivitu ako multi šport a samotný Edge aj hodinky majú s tým problém to nejak rozumne uvažovať v štatistikách.
Prvý šport v tom zázname je z nedele keď som pri príchode domov ukončil MTB aktivitu, uložil ju a keď som dával Garmina dole z bicykla, tak som nechtiac stlačil štart a začalo nové nahravanie, ale hneď som to aj stopol a záznam vymazal. Ale asi nejakým spôsobom zostal v pamäti, nemá to ani sekundu. V pondelok som išiel na krátky výjazd na cesťák. Keď som ukončil aktivitu tak v štatistikách v Edge pri všetkom ukazuje nuly (čas, rýchlosť,...) do Connectu to nahralo ako dve samostatné aktivity. Hodinky to vidia ako multi šport ale štatistiky tiež nulové.
Skúsil som stiahnuť FIT súbor z Connectu ale pri opätovnom nahratí, to vždy nahrá obe aktivity.
V nejakom FIT viewer vidím nasledovné:
obrázok_2024-05-07_170134066.png
Skúšal som aj editory na webe, ale neúspešne. Ani skrátenie začiatku aktivity nepomôže. Nejaký editor čo by to asi vedel spraviť som aj stiahol ale je to demo verzia a ako obmedzenie je, že iba polka aktivity má rozumné údaje a druhá má bludy.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up