Ahojte.
Takto mesiac pred maratónom hlásime ďalšie práce na tratiach Cyklomaratónu.
1. Vyčistili, vystrihali a presvetlili sme úsek, ktorý budete zjazdovať na Strednej(45km) a Dlhej (75km) trase, hned po prvom, resp. pri dlhej trase pri druhom bufete.
2. Ak by nedajbože opäť zaurádovalo počasie, prekopali sme pre vás obchádzku jedného problémovejšieho úseku, ktorý vás čaká medzi bufetom a našom známom traily, Jarošovým chodníkom. Týmto miestom budú prechádzať všetky tri trasy, resp. úplne každý účastnik nášho maratónu. Zároveň, sa bude dať pekne využiť na obchádzanie pomalších súperov. Veríme, že budete spokojný. Zároveň, sú pred nami ďaľšie výzvy a plány, tak nám držte palce, fakt sa snažíme robiť všetko pre to, aby ste si to u nás čo najviac užili
3. Vidíme (a veľmi sa z toho tešíme), že mnohý z vás, už naplno trénujú , prechádzajú si postupne trasy nášho maratónu. Chceme vám iba dať na známosť, že na ikonickom mieste, lúke Lipovec , kde vás ohromia úžastné výhľady, či už na Vršatec, Vlársky Priesmyk, Baske, Butkov, či dokonca Martinské Hole. Vyrástlo za posledný rok viacej atrakcii....či už veľké ohnisko, informačná tabuľa s mapami, húpačka, náučný chodník, či krásna studnička. Tak si to pri vaších tréningoch, výjazdoch užite čo najviac, a hlavne si užite tú pohodu, ktorá tu na vás čaká.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up