caute, ja mam s tymito klukami tiez podobny problem kupil som cyklocross 4 od Meridy (bielo-cerveny model rok 2008), predajca mi ho nastavil tak ze to nechcelo hadzat retaz na hornu pilu... Uz sme sa to s kamosom snazili vsemozne nastavit, ale co dosiahnem je vzdy ze to bud nechce skocit na hornu, alebo to retaz prehodi az za nu (hlavne ked mam vzadu mensie koliesko)... Pri tomto nastaveni takisto casto pri radeni z horneho na dolne koleso zhodi retaz ako keby medzi obe pily - spodna by ju mala zobrat ale nechce ju chytit a retaz sa len sucha medzi nimi...

Presmykovac je tam FSAcky, mal by byt asi na kompaktne kluky, aj ked ktovie, nenasiel som o nom na nete nic... Je ok ze klietka presmykovaca nie uplne rovnomerne kopiruje velku pilu? (vid foto)

Tuna http://www.bikeforums.net/archive/index.php/t-603888.html chlapik pise, ze mu pomohlo vymenit to velke koliesko za nejake od normalnejsej znacky... Bude tam pasovat koliesko s rovnakym poctom zubov a priemerom?

Este jedna otazka k Shimano 105kam - predna paka ma 3 polohy pri prehadzovani - to sa robi len jeden typ 105tiek pre 2 aj 3 prevody? Ked sa to nastavuje pre 2, tak ako je lepsie ich hodit:

1 - male koliesko
2 - medzi
3 - velke koliseko

alebo

1 - male koliesko
2 - velke koliesko
3 - nic

alebo

1 - nic
2 - male koliesko
3 - velke koliesko

Vdaka za rady, kupil som si prvykrat (skoro) cestny bike a hned mam taketo patalie s mojim starym horskym nikdy problem nebol...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up