Ta zlta znacka je tam na tom mieste uplne dementne za kazdu cenu vedena starym mostikom cez mrte kadecoho co tam rastie (urcite aj nieco masozrave tam bude) .. pricom kusok dole je normalna cesta. A to, ze to nasilu viedli oklukom spat do Lozorna som nepochopil nikdy. Nic tam ani nie je .. mohli to supnut cez jednu peknu lokalitu do Jablonoveho. Úsek cez lúky a na Skalu je fajn, to sa mi páči. Prečo sa vracia tá značka späť do Lozorna som nepochopil ani ja.
Malo to ísť normálne do Jablonového, povedzme krajom lesa a lúk a v Jablonovom by to vchádzalo do obce popri tom morovom cintoríne.
Čo som niekde čítal, tak lozornskí značkári chcú ešte ďalšie nové značky okolo Lozorna... Teda ešte červená farba im chýba...

S tou kamerou-veď máš foťáky s nahrávaním videa. Jeden z nich si dáš do jednej ruky, spustíš nahrávanie, druhou rukou sa budeš držať riaditok a spustíš sa dole. To zvládneš

Tá štvrtá fotka mi pripomína úsek nad Čertovou dolinou...

Ja som si v sobotu prešiel konečne Svätý vrch nad Borinkou (pešo) a som z neho sklamaný. Výhľady žiadne, vrchol je síce odlesnený ale zarastený, všade žihľava. Potešil aspoň ten známy chodník, ktorý ide popod. A samozrejme plno danielej zveri.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up