Biky pred umyvanim. Cakal som, ze bude horsie.

Pekny den z Domase pri online posedeni u Rumpla a velkeho chladeneho kozla:)

Akcia Okolo Domase nesklamala. My (tri kusy) sme si dali pred startom trasu z Valkova na Dobru ako rozcvicku pred startom. Po absolvovani okruhu sme sa tou istou trasou vratili spat. Cize blatisty usek sme v ten den presli 3x s celkovym suctom najazdenych 61 km.

Par clenov fora som stretol, s niektorymi aj paspatil ich zatisie pred fotakom:)

K podavaniu piva pocas akcie:
Myslim si, ze tam nemalo byt, ale kto by si ho chcel dat, by si ho aj tak v niektorej z krciem na trase kupil. Aj ja by som tak spravil. Tiez som bol z tych, co mali tu cest fukat. Drobne cisielko na dispeji vyskocilo, ale ja som nic nepriznal. Ani na opakovanu otazku. Ved 0,16 promile je rychlo vypita kofola. Myslim, ze ludia s vystavenym obcianskym preukazom by mali vediet co mozu a co nie. Za jazdu bez prilby bol trest ist dalej peso. Ten zakaz platil az do chvile, kym polis nebol mimo dohlad.
Nesuhlasim, aby sme jazdili na bicykloch ozrati, ale dat si jedno pivo na trase nikomu neublizi. Horsie je to s tymi, ktori, nevedia, kedy dost.

Piatok vecer presla severnou castou Domase silna burka, juhu sa to ani nedotklo. V lese sa prasilo. Opak bol na na severe, ale ani tam to nebolo brutalne zle.
Predpoved treba pozerat inde ako u Aladina. Je to pocitac a ten prd vie, ako bude. Pred akciou som pisal, ze pocasie bude idealne - a aj bolo. Meteorolog Jurcovic nesklamal.

Vyfasovane tricka su najkrajsie, ake kedy boli za startovne rozdavane. A to tvrdim aj napriek tomu, ze neboli cervene.

Co na zaver?
Tesime sa na dalsi rocnik. Vdaka organizatorom za nadherny den.
A kto sa boji, nech nechodi na Domasu:)

robka, jfab a Jergus

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up