Mapa prvej časti Levoča - Pavľany

Blíži sa jar, mnohí z nás plánujú cyklotúry na leto. Pre inšpiráciu by som chcel prihodiť mapy jednej z najkrajších trás, ktoré poznám. Vedie z Levoče cez Levočské planiny do Sabinova pokračuje cez Prešov až do
Košíc. Je to trasa minimálne dvojdňová, prípadne sa dá prejsť po častiach. Dĺžka celej trasy je orientačne cca. 120km, ale je to len približný odhad. Meral som to v mape lesných ciest.
Prvá časť vedie z Levoče cez Mariánsku horu do Ulože. Pokračuje po lúkach na Krúžok, ďalej lúkami a pastviskami ponad Pavľany do Oľšavice. Je to viac menej po červenej turistickej značke. (Skratky alebo alternatívy sú nakreslené čiarkovanou čiarou). Ďalej cez Bišár ,Striebornú horu do Nižného Slavkova. (pripája sa na červenú turistickú značku Tichý Potok - Niž. Slavkov).
Pokračovanie trasy je z Niž. Slavkova do Vyš. Slavkova (asfalt) tu znova do terénu smer Lačnov. (Toto je jediná časť trasy , ktorú som ešte neprešiel). V Lačnove sa pripája na trasu vedúcu z Braniska a pokračuje po nej až do Sabinova mapa a popis je tu:
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=15213&start=0

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up