Rachove znacky sa este sem-tam daju najst...

Bud to minikin riadne vykosil alebo to len zacina.
Ja som v tom nevinne, nebol som tam. Na cesnak som bol v Becherove pri Bardejove.
Chcel som vediet ako prezimovali bobry v nedalekej Ondavke.

Dnes som bol omrknut tu cestu do Obisoviec, isiel som bez naplanovanej trasy a rozhodoval sa na mieste, ktorou cestou. Niekedy to bolo naozaj tazke, je ich tam vela a teraz ked je sucho jedna lepsia ako druha. Ale nakoniec som mierne kopiroval Rachovu trasu. Kedze sa mi nechce vystrihovat nejake useky zo zaznamu, dam ho sem cely a zaujimamvosti okomentujem.
2012-04-03T14_3.zipKomentar:
1. Neasfaltova cesta lesom z kopca nad Kavecanmi na Kostolany nad Hornadom objavena. Zjazdna obojsmerne. Napaja sa na moju oblubenu vrstevnicovu nad Kostolanmi. Takze pouzivat tuto, nie tu co som isiel pred tyzdnom.
2. Cesta na Lysanku pod Vapennou ktorou som isiel dnes uz neexistuje, cigani si tam postavili dom a oplotili to. Pustili ma ale cez ich dvor takze som ju mohol prejst. Takze nepouzivat tuto, ale tu co som isiel pred tyzdnom.
3. Kratky usek nad Hrubym lesom (ako som sa trocha vratil) je zjazdna cesta, len v lete moze zarast pretoze zo stran su tam vyhonky cernic. Ciest je tam ale vela, mozno sa najde lepsia veduca lesom.
4. Luky medzi Lemesanmi, Kysakom a Obisovcami - myslim ze crieda danielov... Skoda ze som nemal riadny fotoaparat ale len tu staru
5. Nad Obisovcami boli 3 cesty. Dnes som zvoli tu pravu, pretoze to bol paradny zjazd po ujazdenej luke. Cesta co mala viest do Obisoviec bola zarastena, takze som sa vratil az na asfaltku. (a to som bol 50 od Rachovej trasy cez druzstvo ) Nabuduce skusim dalsiu.
6. Naspat po asfalte, bol uz vecer. A k tomu som po nom isiel prvy krat v zivote. (teda autom uz, ale myslim na bicykli )

P4030002.JPGP4030007.JPG

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up