Kalendár podujatí
Dátum a lokalita:
calendar_today3. 6. 2017 place Dohňany SK
Detské cyklo preteky

Liga/seriál:
list 2. kolo - Detská Považská cyklistická liga

2. kolo - Detská Považská cykloliga

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.

comment Hodnotenia akcie

2.86 / 5 • 7 hodnotení
thumb_up3thumb_down reply

Super bikerska atmosféra, počasie a program okolo. Ale to asi vďaka "dospelackemu" cyklomaratónu.
Teraz k detskej cyklolige...akcia dobrá, ale členovia organizačného výboru jedna čistá katastrofa. Dve blondave panie a vystrihaný pán sa správali ako keby robili program vaznom odsúdeným na doživotie. Strašný prístup už pri registrácii, žiadne prosím, ďakujem nič. Pani zoberie 2€ a ani bu ani me. Poda horalku s číslom a detto. Pri zoraďovani deti na štarte boli nervózne, hlavne pani so zoznamom, rodičov s deťmi vyháňala za pásku a vykrikovala ako sa nebude štartovať, pokial tam nebudú a ti rodičia sa tam ani nezmestili...ďalej trápne poznámky ako je pani 100% a nemôže sa pomýliť pri čítaní mena, citujem:"...ja citat viem a už niekoľko rokov...". Takto sa baví s dospelou osobou. V cieli doslova hukala na deti od 3-6 rokov ako majú stať, ísť ďalej a podobne. 7 ročne dieťa sa skoro boji ísť na štart a 3 ročne sa pýta prečo je teta taká prísna.
Jediná kladná osoba na štarte bol moderátor, asi pán Bareni?
Možno to vyznie ako bežne frflanie, ale bol som pred dvoma týždňami na podobnej akcii a teda viem porovnať. Nabudúce ak bude podobná akcia v Dohnanoch, napíšte, či tam budú ti istí, aby som vedel, že tam nemáme ísť. Pripadne nech ich preskolia, ako sa správať k ľuďom.

thumb_up3thumb_down reply
thumb_up3thumb_down reply

Suhlasim s predchadzajucimi hodnoteniami, poriadok treba ale aj slusny pristup k ludom a detom. Nadherny areal, pekny sprievodny program, zabezpeceny pitny rezim super, parkovanie pre rodicov s detmi malo byt urcite blizsie. Obrovsky minus, ze neboli ucastnicke medaile pre vsetky deti. Doma si ich vsetky pekne odkladame a na tieto preteky casom zabudneme...

thumb_up3thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Kedze som zatial s malym absolvovala len sulov a dohnany tak mozem porovnat len tieto akcie.
- start baby hroza..raz sa startuje od cervenej ciary ktoru bolo treba hladat ako ihlu v kope sena..o chvilu hlasili ze od obluka...co tak si dat nabuduce viac zalezat na oznaceni kde je trat pre deti uz od vstupu a jasne sa dohodnut na pravidlach.
- draha nebezpecna..male deti maju casto problem s brzdenim a vy date drahu kde maju zvladnut aj jazdu do dola s brzdenim a este na hline...pricom pekneho priestoru bolo v areali vela ktory sa mohol vyuzit.
- pristup clenov org. tymu..suhlas s predchadzajucim hodnotenim tomcop..ved treba brat ohlad ze su to deti a rodicia maju za nich zodpovednost..a ked uz boli nervozne pri prvych kategoriach ake to muselo byt na konci.
- napriek tomu vsak super atmosferu urobilo pocasie a dalsie aktivity..ci uz detsky kutik malovanie na tvar i to ze priestor bol v tieni stromov..
..napriek tomu vsak dakujeme za vasu ochotu a snahu realizovat tak narocne podujatia.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

už vcera som chcela pisat recenziu ale musela som sa ukludnit ,v prvom rade ma totalne sklamalo parkovanie, kde nas s dvoma malymi detmi zaparkovali na zaciatku dediny, 20minut sme sa teberili peso v horucavach ja nesiaca tasky a odrazadlo az na miesto konania...
oragnizacny tym tychto pretekov -1 bod, otras, cele zle!!! panie ktore mali na starosti usporiadanie deti, sa inak odbavovali na nich a aj na rodicoch! najskor posunte sa dozadu, ešte dozadu potom za pasku, kde uz som sa fakt nemala sancu zmestit aj s deckom na bicykli...uz som myslela ze jej niečo pekne poviem! som bola stastna ked moje deti odpretekali aby sme sa mohli odtial spratat. sprievodna akcia bola TOP, to vytiahlo DPC z biedy! aaaa vela deti bolo sklamanych ze nedostalo nejaku tu ucastnicku medajlu, na ktore su zvyknute a tesia sa na ne... dufam ze dalsie kolo bude lepsie!

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Super akcia a príjemne strávený deň, veľká vďaka organizátorom. Do Dohnian sa všetci radi vrátime.
Myslím, že rozhodcov si nevyberá organizátor, ale sú pridelený zväzom. Pani bola trochu prísnejšia, možno si predošlé komentáre prečíta a vezme k srdcu, na druhú stranu boli to asi naše ôsme preteky a stále sa nájdu rodičia s ktorými je veľmi ťažká reč
Trať bola pekná, technická s jedným náročným a dosť úzkym "esíčkom", či "šikanou". Nemyslím si, že bola prehnane náročná ani pre kategóriu MIKRO, v Zašovej na DTPS bola trať náročnejšia. Napriek tomu som videl niekoľko nebezpečných situácií v týchto mladších kategóriach - pri predbiehaní o kolo. Dcéra sa však sťažovala na dĺžku preteku - MIKRO D len 2 kolá a chlapci išli 3 - proste jej bolo málo, prihováram sa u MIKRO dievčat za dlhší pretek

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Pěkné závody. Jen škoda, že kategorie Mili už mohla jet velký okruh. Při rozjíždění jsem si všimla, že si trať zkoušeli snad všechny dětí, a pak najednou je pustili na sice 5.kol, ale malý okruh. Co se týče rozhodčí, tak dělali svou práci a snažili se tam udržet pořádek. Za nás patří pořadatelům velké díky.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Pravdu mate, pracu si robili, nie je urcite jednoducha, ale take arogantne spravanie medzi ludi a hlavne deti nepatri. Da sa to aj inac a poriadok je tiez.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ahojte,
Je pravdou, že 2. kolo DPCL, ktoré sa konalo 3.6.2017 v Dohnaňoch hralo tak trochu druhé, možno až tretie husle. Keďže sa v tom istom čase a v podstate na tom istom mieste konal aj veľký Škoda open tour maratón. A z toho titulu bola detská považská cyklo liga ogranizatormi na vedľajšej koľaji. Na to všetko, kto chcel a povzniesol sa nad isté nedostatky užil si pekný športový deň.
Situácia sa ohľadom trate v Tepličke skomplikovala na toľko, že sa 3. kolo presúva opäť do dedinky pri Púchove. A tak si Dohňany môžu vylepšiť vyzitku sobotňajším reparatom...
http://www.spektrumsz.sk/dpcl/
http://www.spektrumsz.sk/wp-content/uploads/2017/02/propoz%C3%ADcie-3.-kolo-DTPS-Doh%C5%88any-1.7.2017.pdf

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up