directions_bikeTest Cannondale F-Si 29" Carbon - Radotin, Prokopske udoli a Chuchelsky haj

Dobri ludia zo SkiBike Cetra v Radotine mi pozicali tento stroj na test, takze nejake tie rychle dojmy: Efektivita, presnost, rychlost a to iste donekonecna.

Brutalna masina, vsetky parametre 10/10, snad okrem radenia (1x11, co je samo o sebe prijemne, ale chybali mi este kolecka na krajnych poziciach, hlavne do strmeho kopca to bolo trosku vycerpavajuce) a brzd - Magury su sice silne a dobre davkovatelne, inak by som tu asi nesedel, lebo ten bike je absurdne rychly, ale strasne skrkaju po dlhom brzdeni, pripadne skripu, a v nizkych rychlostiach stebotaju a nepravidelne brzdia. No hroza, asi ako Elixiry na mojom Gary Fisherovi, akurat ten stal trosku menej ako 130 000 CZK, coz je predajna cena tohto kusku.

Ale vsetko ostatne - proste rozpravka. Hlavne bleskurychlost a presnost riadenia - neskutocna. Kolesa lahke a pevne + rozumna geometria = maximalna istota v akejkolvek rychlosti. Taktiez maximalne hbita odozva na slapnutie do pedalov. Po prechode z 13.9kg fullu som rozmyslal, ci tento bike nema niekde schovany elektromotor. Proste raketa, neprehanam.

Zazraky sa ale nekonaju a zadna stavba prenasa narazy, ale neviem ci je to karbonom, alebo kolesami (alebo obojim), ale je to lepsie ako na mojom 26" hliniku, rozhodne. Ale full to tiez nieje, ani zdaleka. No aj tak ma milo prekvapil.

Zial som zabudol zapnut GPS, ale som si uplne isty, ze som isiel vsade rychlejsie ako na Supefly http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/138416/stink-vyjazd-test-trek-superfly-fs-8-mtb-sucho-37km-2h-900m.html a to napriek tomu ze som mal nejaky kilometrik v nohach a grgalo sa mi z grilovanej klobasky zo SkiBike centra v zaludku.

comment Komentáre ku aktivite

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
trending_up Vzdialenosť
32,0 km
schedule Čas
02:00:00
landscape Nastúpané
1 000 m

cloudPodmienky

Priemerná teplota 17 °C
Počasie Sucho
Vietor Bezvetrie
directions_bike Bicykel: Cannondale F-Si 29" Carbon [Test]

directions_bike Posledné aktivity bikera

thumb_up0thumb_down

directions_bike Svätojurský MTB maratón 2017

trending_up 68,4 km
schedule 04:29:00
landscape 1 700 m
thumb_up0thumb_down

directions_bike Kopčeky na Finale Ligure a trať 24h Le Manie (Finale Ligure Day 3)

trending_up 42,7 km
schedule 02:26:41
landscape 1 230 m
thumb_up1thumb_down

directions_bike Lago di Garda, 3. etapa: Arco - Riva del Garda - Valle di Ledro - Rifugio Pernici - Riva - Arco

trending_up 56,0 km
schedule 04:05:27
landscape 1 750 m
keyboard_arrow_up