favorite comment 0
thumb_up0thumb_down

directions_bikeDear Cold Front 👌

Welcome back dear Spring 🙂 Reduced allergens and fresh air 👌
Konečne som sa ani v tempe neroztápal ako zmrzlina na slnka 👍 padlo aj pár kvapiek s krúpami na schladenie 🙂

Bicykel lock_open

place Graf prevýšenia

comment Komentáre ku aktivite

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
trending_up Vzdialenosť
105 km
schedule Čas
03:32:42
landscape Nastúpané
1 594 m

bar_chartŠtatistiky

Priemer Max
Rýchlosť 29,7 km/h 65,6 km/h
Výkon 222 W -
Tepová frekvencia 147 bpm 172 bpm
Energetický výdaj 2 418 kcal

cloudPodmienky

Priemerná teplota 9 °C

directions_bike Posledné aktivity bikera

thumb_up0thumb_down

directions_bike Recovery Ride from Mountains to Sea

trending_up 200,0 km
schedule 07:51:15
landscape 1 689 m
thumb_up0thumb_down

directions_bike Relax Trip to Slovenia 🇸🇮

trending_up 562,2 km
schedule 00:10:43
landscape 7 061 m
thumb_up0thumb_down

directions_bike Regeneration mode

trending_up 92,0 km
schedule 03:23:42
landscape 1 258 m

place Segmenty

Názov segmentuSegment ČasMôj čas Priemerná rýchlosť Priemerný výkon Priemerný tep Najlepší čas na segmenteNajlepší čas
Križovatka Bárdošova - Suchý Mlyn Križovatka Bárdošova - Suchý Mlyn open_in_new
1,29 km  -4.1 %
01:58
39,2 km/h
39,2 km/h - 156 bpm 01:44
44,5 km/h
Kramare-Suchy mlyn Kramare-Suchy mlyn open_in_new
0,42 km  -8.5 %
00:26
58,6 km/h
58,6 km/h - 153 bpm 00:22
69,3 km/h
Suchy mlyn (pekaren) - Velocity Suchy mlyn (pekaren) - Velocity open_in_new
0,60 km  -0.1 %
00:59
36,4 km/h
36,4 km/h - 144 bpm 00:41
52,3 km/h
Lamacska Cesta - Downhill Lamacska Cesta - Downhill open_in_new
0,93 km  -0.9 %
01:39
34,0 km/h
34,0 km/h - 152 bpm 01:13
46,1 km/h
Krátky výšvih od ČS LPG Na vrátkach Krátky výšvih od ČS LPG Na vrátkach open_in_new
0,28 km  2.3 %
00:51
19,9 km/h
19,9 km/h - 148 bpm 00:31
32,7 km/h
Od LPG popri dialnici Od LPG popri dialnici open_in_new
1,13 km  1.7 %
02:36
26,0 km/h
26,0 km/h - 151 bpm 02:13
30,5 km/h
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up