chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Čo ma ale hnevá viac je, že niektoré e-shopy majú (mali) v tejto dobe tieto brzdy v akcii a čo som im písal ohľadne tých kódov výroby, tak všetky akciové mali kódy, ktoré boli označené, ako špatné. A to je nefér voči zákazníkom, lebo určite o tomto probléme vedia a zbytočne týmto len skomplikujú niekomu život. Síce ich bez problémov menia za nové to je pravda, ale ak má niekto len jeden bicykel, je na pár týždňov odstavený.
Edit. Vieš dať link kde sa o tom píše?
Čo ma ale hnevá viac je, že niektoré e-shopy majú (mali) v tejto dobe tieto brzdy v akcii a čo som im písal ohľadne tých kódov výroby, tak všetky akciové mali kódy, ktoré boli označené, ako špatné. A to je nefér voči zákazníkom, lebo určite o tomto probléme vedia a zbytočne týmto len skomplikujú niekomu život. Síce ich bez problémov menia za nové to je pravda, ale ak má niekto len jeden bicykel, je na pár týždňov odstavený.
Možno iba vzduch v systéme. Odporúčam poriadne odvzdušniť.
Tak oficiálne...na zahraničných fórach sú vyjadrenia priamo od Shimano centier, že o tomto probléme vedia, riešia ho (už to je OK) a všetky vadné kusy, bez problémov menia. Avšak ak prídu, aj vyreklamované nové kusy, treba pozrieť na ten dátum výroby, lebo stalo sa, že hoc došli nové, ale stále z tých zlých sérií.
Problém bol v páke, niečo s prietokom kvapaliny v nej. Ak sa skombinoval strmeň M8000 a páka M785, problém zmizol.
Som zvedavý, ako sa vyjadria.
Ja by som to vrátil, máš na to nárok, alebo len nech Ti vymenia za 2016-ky v rovnakej cene, samozrejme. Tej rakete čo skladáš, by nepristali také napoly fungujúce brzdy.