Ako tak rozmyslam, tak po tom co som poskladal new bike, tak ani vysnivane komponenty nemam. Zvlastne. Vsetko co som chcel, na nom je. Snad len tie brzdy, ale neviem ake ine, kedze tieto brzdia docela pekne.
no moj apredstava o vysnivanom komponente by mal vyzerat takto...a po ich aplikovani usetrim na mojom biku neuveritelnych 2,4kg...uz aby som zacal setrit...na kolekciu 2009 asi nenasetrim..a chcem sa opytat jednu zakladnu vec...aky je rozdiel medzi ˇ"Pro systém Center Lock nebo mezinárodní standard INTL 6 děr!"...dakujem za odpoved..
o co sou náboje CL lehčí o to sou zase kotouče těžší
nedávno sem dával na naše BF srovnání váhy pro CL a 6 děr výsledek je v podstatě stejný.
skusím to pohledat
tak našel a vkládám sem:
Kotouče:
XTR 134g s maticí
Avid 107g + 14g šrouby = 121g
CL náboje sou o cca o 15g lehčí než klasika na 6 děr, ověřeno u DT Swiss 240
CL = jen kotouče shimano v podstatě nikdo jiný nedělá, není výběr
no tým si nie som taký istý, pretože ja mám centerlocky kolieska a na nich kotúče Formula (iné som zatiaľ ani nehľadal)
a miesto šróbovania 6 šróbikov je tá výmena o kúsok operatívnejšia
hmotnostne to naozaj vyjde +/- rovnako
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale keby bol z ineho materialu, tak by nevazil 70g a nestal 300-400 EUR
tak tak, a preto som si kupil XTRka, ktore maju 130g kazdy a spolu stali 50 EUR
Ale mozno je par vynimiek, kedy je vaha rovnaka. Neviem o tom, ze by bolo riesenie, kde CL je tazsi ako INTL...
nedávno sem dával na naše BF srovnání váhy pro CL a 6 děr výsledek je v podstatě stejný.
skusím to pohledat
tak našel a vkládám sem:
Kotouče:
XTR 134g s maticí
Avid 107g + 14g šrouby = 121g
CL náboje sou o cca o 15g lehčí než klasika na 6 děr, ověřeno u DT Swiss 240
no tým si nie som taký istý, pretože ja mám centerlocky kolieska a na nich kotúče Formula (iné som zatiaľ ani nehľadal)
a miesto šróbovania 6 šróbikov je tá výmena o kúsok operatívnejšia
hmotnostne to naozaj vyjde +/- rovnako
Holt chcel som dieta, mam dieta...
tazke drahe
(rovnaky pripad ako kolesa Ellsworth)