Inak tak masirovali cez media, ze ake je to dobre atd., ze som od toho cakal akosi viac. Nehovorim, ze je to zle, ale napr. Strazca divociny (tiez komentovany Geisbergom) ma oslovil zabermi viac:
tretry northwave celzius arctic gtx2. po vymene koli velkosti prisli druhy krat. dehaelko v pohode, ale tretry, chlad uz pri nule po 3/4hodine so stredne hrubymi ponozkami, prsty studene a päty chladilo, az ma z toho rozboleli. takyto chlad by som mal citit pri hranici odolnosti, teda -25°C a nie pri nule. taku mam o tom predstavu. a ktovie, ci ich znova neodnesie postarka na dalsiu vymenu. ved nemam to kde ako odskusat a klamat by sa pri informaciach o vyrobku nemalo. su hodne 90 eur a nie 220. taku sumu je zbytocne vyhodit koli vyrobku, ktory je na nic v podstate. s cinskymi cizmickami to je o dost lepsie a za ine eura. nejazdim prvu "jesen" tohtorocnej zimy ale aj dost pod -10, tak viem o com to je. aj to viem, ze velmi atraktivne nemusi byt najlepsie.
Ono sa ten popis neda brat uplne vazne, kedze kazdy ma pri jazde inu zataz, ine prekrvenie noh a tak dalej.
Mne staci byt unaveny a specifikacia tretry sa zmeni.
dal som cestu domov a oziabalo, este nebolo pod nulou... ja neviem co je toto za várku vyrobkov, ale pre vychodny trh je to po zapadniarsky "akurat", lepsie nedaju. fakt som z toho sklamany. arctic som mal v tretrach, o to asi islo. neoklamali, ale v opacnom podani predviedli. nekupil som si pomocku k tvorbe reumy. tento chlad sa prenasa aj na lytka, klby v kolenach a toto je uplne "super" na to zkonstruovane.
dnes ich uz odpisujem a nebudem v tom jazdit. radsej dva pary cinskych cizmiciek a druhe v taskach na bike do rezervy nosit, keby uz o to islo, ako tieto vydarence pouzivat.
a máš tam kufre? lebo keď si dával fotku bicykla do galerky, tak si tam mal platformové pedále.. ja len že ak tam tie kufre nemáš možno ti tam ide chlad cez diery na ich skrutky
platformy uz nie, tie som dal, ked mi odisli plechove. teraz su tam spd, daval som ich vcera vecer a na tretrach mam kufre. moze to chladit popod kufre? ale to mal vyrobca uz davno poriesit, nie su ani ziadne izolacne podlozky k tretram. co je toto za kapacitu, neviem. si mam zhanat izolepu ci co? lenze nie iba spicky, ale aj paty chladilo a zapnuty som bol dobre. nepaci sa mi to, ale ani netusim, ake moze byt prudenie vzduchu popod kufre cez tretru alebo skor steny tretier.
nejaký chlad sa tam cez tie kufre isto dostáva, už len preto že kov je vodič tepla (chladu) na zimných tretrách by som si predstavoval tak, že by tam mala byť nejaký krytka zvnútra v tej oblasti montáže kufrov, nielen samotná vložka ako to je u letných modelov...
jo jo je to parada v japonsku testuju 4K vysielanie a tu niesu schopny pustit fullHD
povedz mi,kto ma na SVK UHD TV,ze bude vediet prehrat s novym standardom vysielanie? ehm
navyse prechod na FHD prechod stalo mrte prachov, vysielanie ako napr.coho v JP maju? spravy a co este?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak tak masirovali cez media, ze ake je to dobre atd., ze som od toho cakal akosi viac. Nehovorim, ze je to zle, ale napr. Strazca divociny (tiez komentovany Geisbergom) ma oslovil zabermi viac:
http://www.youtube.com/watch?v=o_0uMbgQw7Q
tiež som od toho čakal viac...na to koľko času pri tom strávili, tak opakujúce sa zábery od rieky San boli asi polovica dokumentu...
mozes si to zapnut aj v 144p
Mne staci byt unaveny a specifikacia tretry sa zmeni.
dnes ich uz odpisujem a nebudem v tom jazdit. radsej dva pary cinskych cizmiciek a druhe v taskach na bike do rezervy nosit, keby uz o to islo, ako tieto vydarence pouzivat.
Veľkosť bežnej obuvi a tretier Diadora 48, Northwave nakoniec vo veľkosti 47.
navyse prechod na FHD prechod stalo mrte prachov, vysielanie ako napr.coho v JP maju? spravy a co este?
Predtým som mal SIDI Diablo GTX a moc teplé neboli, ale zas návleky tiež dosť pomohli.