Lokalizácia
Formulár sa odosiela
klobouček :clap:
Zobraziť komentár 30.05.2017 - 20:20:28
00
Spravim si reklamu aj tu
Pre kamaratku zhanam novy HT MTB velkosti M okolo 700eur, viac v teme:
post1247483.html#p1247483
Vdaka
Zobraziť komentár 30.05.2017 - 20:37:53
00
Ad hlinik, a co popularne kotogo z hlinika? To urcite zakazane nie je, tak preco by esus mal byt?
Zobraziť komentár 30.05.2017 - 20:38:08
00
A co take vakciny? S tymi ti vstrekuju hlinik priamo do krvy!
Zobraziť komentár 30.05.2017 - 21:52:25
00
...nejest sneh :)
1.bp.blogspot.com
Zobraziť komentár 30.05.2017 - 21:56:35
00
Geocaching.Vcera o 20:45 zalozena nova keska na Dele.

Prílohy:

IMG_5322.JPG
IMG_5322.JPG 921.74 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 31.05.2017 - 00:29:00
01
arrow_leftmatko001 napísal:
Nieco na ranne pobavenie. Vieme kto je autor?

http://www.dailymale.sk/articles/navod-na-bicyklovanie_4369

:)
citat z komentárov:
"zaver slapania na biely kriz, stojim na pedaloch a mam pocit, ze idem tempom, za ktore by mi aj jednogulovy na dopingu tlieskal, a zrazu ma obehne 45 rocna rozkysnuta teta na niecom co vyzera jak hipsterska ***** a slapne do toho raz za minutu. kym mi doplo, ze to bol elektrobike tak som skoro spadol od nastvatia, ze ako ma mohla predbehnut"

lol, pre toto sa uz vyhybam Bielemu krizu ako cert kriza :) je to semeniste ebajkerov, co tam potom len chlascu a fajcia. Nastastie je okolo kopec obchadzok a po tej asfaltke som siel naposledy v zime.
--inak minule ma tiez predbehol v kopci jeden, najprv to zboku vyzeralo ako normalny bajk, ale potom mi prisla podozriva ta nizka kadencia. Potom som si spomenul ze Bulls predsa vyraba take ebajky co na letmy pohlad vyzeraju ako normalne :facepalm:
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 08:54:45
00
Minule na Liptove som ťahal do kopca a paralelne so mnou za takým jarkom som periférnym videním zaregistroval pohyb: babka v šatke a klasickej zástere ma predbiehala po svojej strane potoka. Kým som stihol podľahnúť frustrácii, skončili sa kríky, čo zakrývali jej bicykel a tam som konečne uvidel, že na nosiči má baterku a pomáha jej motor. V prvej chvíli to však bol veľmi surreálny pocit.

Ale po minulotýždňovom pobyte pri Attersee sa už nad e-bajkami ani nezamýšľam. Sú všade, aj keď na môj údiv ich používajú viac po rovinkách a v kopcoch výrazne prevládali bicykle na klasický pohon.
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 09:05:28
00
iron.hide tiez pokial som zdravy a vladzem, tak na ebajk nevyleziem, ale nechapem preco ich niektori jedinci tak maju v zuboch?!? Je to rovnaky biker ako my vsetci, len trochu lenivsi, alebo bez kondicky, pripadne s nejakym zdravotnym problemom. Ako ti ten ebajker ublizuje alebo ta obmedzuje? "semeniste ebajkerov, co tam potom len chlascu a fajcia" - vcera tam okolo fajcilo a pilo pivo asi 5-6 bikerov...ani jeden nebol na elektrine |(
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 09:44:47
06
ok, dalsi citat z tej diskusie, prisaham ti ludia su moja krvna skupina :)

"Boze moj, to je zas evolucia. Doteraz sa pumpickari prirodzene selektovali kondickou. Teraz uz kazdy skapinajuci chui sadne na bike. A viac bikerov je presne to co sme potrebovali na nasich cestach. Obzvlast takych, ktori na to maju financne ale nie rozumovo a/alebo kondicne.

Do par rokov sa to bude regulovat, lebo tlsti ***** budu na tom jazdit v trojstupe a este s latteckom v ruke a samozrejme nad nich nebude."
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 09:49:49
01
Tak dalsi nazor menej inteligentneho jedinca, ktory si z nejakeho velmi zvlastneho dovodu mysli, ze len jemu patria Male Karpaty
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:02:26
01
To je take typicke slovenske... ciernobiele videnie, my a oni (a ti druhi su vzdy zli) a este k tomu zavist (lebo si dovolil ist rychlejsie ako ja). Nic len zavist a nenavist.
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:18:20
02
Obzvlast takych, ktori na to maju financne ale nie rozumovo a/alebo kondicne.

Ale keď ti nedá prednosť tak povie že netušil že môžeš ísť tak rýchlo...
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:20:36
01
Minulý týždeň som jedného elektrikára slušne cez 100 kg (baz bajku a ruksaku) stretol na Kamzíku pri bufetoch (čakal som na spolujazdcov ;)). Prifrčal celý orosený k okienku, scháloval hotdog a tuším zemiakovú placku či také niečo. Vedľa stojacemi oteckovi so synom (tiež obaja na elektrike) veľmi vysvetľoval ako on jazdí na žiletke po hrádzi keď si chce zamakať a také tie reči okolo.... Potom sme ho s Elle a large stretli na 5bojárskej, nechali sme ho nás predbehnúť. Po pár desiatkach metroch už stál, vraj sa na tom ešte nenaučil jazdiť, predbehli sme ho my. Keď sme už sedeli na Tesak party na BK tak znovu on - znovu prifrčal orosený, zaliezol do búdy a vyšiel s hamburgerom a dvomi pohármi - v jednom tuším cola a v druhom pivo. A pekne to znovu vedľa pri stole scháloval. Skrátka - Tour de bufety.
Nuž ak toto má byť prototyp e-cyklistu a máme sa tešiť, že aspoň nesedí doma na gauči a nepchá sa hotdogmi a hamburgermi pred telkou tak ďakujem pekne. Radšej nech na tom gauči zostane.
Ja sám sa neradím medzi hejterov elektriky, ak budem starý, boľavý, nevládny tak pri tom e-bajku asi tiež skončím lebo sedieť na gauči pri telke dlho nevydržím. Tiež ma serie keď fučím do kopca ako kosatka a okolo mňa prebehne ako taká laň mamička na bicykli s košíčkom na psíka vpredu a košíčkom na nákup vzdau. Teraz je proste taký boom, je toho veľa, strašne veľa. Popri cestách na bilboardoch je ťažké nájsť jeden, na ktorom nie je elektrika ale normálny bajk. Aj Velocity už otvorilo vzadu novú miestnosť s elektrikou aj s novým názvom predajne. Je to proste biznis a už to nezastavíme. Kým to pôjde tak to budú predávať. Časom možno majitelia zistia, že kúpa novej baterky nie je lacný špás a namiesto nej si znovu kúpia hambáč a hotdog a zostanú na gauči alebo zvolia inú - lacnejšiu alternatívu pohybovej aktivity.
Nás "pravoverných" je aj tak stále viac :P
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:25:22
07
Nieco v style : kedysi sa chlapi delili na silnych a slabych, nasledne dosiel pan Colt a tento rozriel zmazal ( zrejme to iste plati aj o ebike ) :)
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:27:47
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up