preco nedate nejaky limit na mnozstvo inzeratov?... niektory uzivatelia si tu z toho robia vlastny eshop. Dajte napr 5 zadarmo a potom za kazdy dalsi nech sa plati a bud sa bazar preriedi alebo bude mat mtbiker z toho peniaze
dobi235 pretoze nemame dobry sposob ako zabranit jednemu clovek vytvorit viacero kont. Dame 5 zadarmo a ten co ich chce dat 30 si zalozi 6 kont. Overenie telefonneho cisla je jednym z rieseni, pozerame sa aj na to...
dobi235 nevedia, IP adresa nie je pouzitelna (rovnaku IP adresu ma cela skola alebo firma - nemozeme povolit len 1 ucet pre celu skolu napr.). Da sa to len manualne - podobna lokalita, podobne inzeraty, pripadne rovnake cislo v inzeratoch. Pouvazujeme, ale kto chce taketo veci obist, obide ich a zvacsa to len skomplikuje zivot ostatnym.
RUDLA Láskavo si vymaž inzeráty už predaných vecí! Namiesto toho, aby si prepisoval názov na "Predané" je tvojou povinnosťou to vymazať. Máš tam aj veci predané v júli. Snáť sa nebojíš hodnotenia od kupujúceho?
@Katko, Jezus Keď to neurobí on, mal by moderátor zasiahnúť a inaktivovať takýto inzerát. Okrem toho, v hodnotení užívateľa by sa mal zohliadnuť aj pomer predaných vecí, čiže počet neaktívnych inzerátov.
Vsadím sa, že v prípade Rudlu by to bolo 124 : 0.
Dorobili sme funkciu nezobrazovania inzeratov od konkretnych ludi, ktorych inzeraty vidiet nechcete. Ak si cloveka pridate do svojich 'nepriatelov' (https://www.mtbiker.sk/settings?i=zebra&mode=foes), ich inzeraty vas uz nebudu otravovat...
Chcel by som sa spýtať ohľadne tej funkcie nezobrazovania neželaných inzerátov. Klikol som na ten link ktorý sem dal konkrétne cervo pridal som si tam určitých užívateľov ale ich inzeráty sa mi nejak stále zobrazujú. Spravil som niekde chybu alebo.. Ďakujem
SiD3: pridal si si konkretneho usera do nepriatelov cez ten link, co som sem dal? Na tom linku je textove pole, tam treba dat username a pridat ho, potom by sa nemali zobrazovat.
volodaj: aha, to musim dorobit (homepage stranky aj bazaru)
ptrstrelec: oblubene inzeraty su od tohto odlisne. V oblubenych inzeratoch najdes inzeraty, ktore si oznacil hviezdickou (pri kazdom inzerate ked na neho prejdes mysou je moznost ho oznacit hviezdickou). Funkcia 'nepriatelov' je o tom, ze sa ti v bazari nikde nezobrazia ich inzeraty.
Ja to nespájam, rozumiem ako je to nastavené.
Ale teraz pred 15min som si zadal 2-och neoriateľov, a odvtedy mi nezobrazuje ŽIADNE hviezdičkované obľúbené inzeráty.
Cervo, ja mam taky mentalny problem kupovat na bazari, aby som nepodporoval zlodejov. Keď vidím niektorých, čo majú na predaj n rámov a každý týždeň iné komponenty, neviem, čo si mám veľmi o tom myslieť.
Napadli ma 2 veci, čo by mohli pomôcť a trochu odfiltrovať takýchto priekupníkov.
1. vyžadovať pri ráme s cenou nad 100 eur a vidle nad 50 eur medzi fotkami aj fotku výrobného čísla. Každý kto chce, si môže výrobné číslo overiť v databázach.
2. uchovávať viditeľné staršie inzeráty cca pol roka dozadu. Graficky odlíšené napr. v stave "neaktívne/predané", prístupné v histórii. Takto by som si vedel pozrieť históriu predajcu a videl, či niekto predáva iba svoje staršie biky a nepotrebné komponenty, alebo má z toho živnosť.
will, dobre napady a budeme implementovat. Mame rozrobene tagovanie / filtrovanie kategorii podla cyklobazar.cz a stare inzeraty uchovavame a budeme ich v rozumnom formate zobrazovat (ale neveril by si ako casto je problem ze sa na ne ludia ozyvaju aj ked je tam velkym cervenym napisane, ze boli zmazane).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
@Katko, Jezus Keď to neurobí on, mal by moderátor zasiahnúť a inaktivovať takýto inzerát. Okrem toho, v hodnotení užívateľa by sa mal zohliadnuť aj pomer predaných vecí, čiže počet neaktívnych inzerátov.
Vsadím sa, že v prípade Rudlu by to bolo 124 : 0.
Ak by sa niekto obaval hodnotenia, tak staci neuviest kupujuceho pri mazani inzeratu.
volodaj: aha, to musim dorobit (homepage stranky aj bazaru)
ptrstrelec: oblubene inzeraty su od tohto odlisne. V oblubenych inzeratoch najdes inzeraty, ktore si oznacil hviezdickou (pri kazdom inzerate ked na neho prejdes mysou je moznost ho oznacit hviezdickou). Funkcia 'nepriatelov' je o tom, ze sa ti v bazari nikde nezobrazia ich inzeraty.
Ale teraz pred 15min som si zadal 2-och neoriateľov, a odvtedy mi nezobrazuje ŽIADNE hviezdičkované obľúbené inzeráty.
Napadli ma 2 veci, čo by mohli pomôcť a trochu odfiltrovať takýchto priekupníkov.
1. vyžadovať pri ráme s cenou nad 100 eur a vidle nad 50 eur medzi fotkami aj fotku výrobného čísla. Každý kto chce, si môže výrobné číslo overiť v databázach.
2. uchovávať viditeľné staršie inzeráty cca pol roka dozadu. Graficky odlíšené napr. v stave "neaktívne/predané", prístupné v histórii. Takto by som si vedel pozrieť históriu predajcu a videl, či niekto predáva iba svoje staršie biky a nepotrebné komponenty, alebo má z toho živnosť.
Vďaka.