... pôvodne som chcel napísať, že "furt lepšie, ako bodák v riti", ale to "v riti" sa mi zdalo také neslušné. Čo sa ti nepáči na "ceruzkou do oka"? To sme používali už niekedy na zédéeške a nikto nám kvôli tomu nenadával do kreténov a ani naši kamaráti z družobnej zédéešky z Bratislavy neboli nikdy voči nám xenofóbni.
... chýbajú ti dve bodky a jedna čiarka.
Ale teraz vážne. Ty si naozaj neuvedomuješ, aký obraz si tu na fóre buduješ? To naozaj si myslíš, že všetci okolo teba sú kreténi? Naozaj si nedokážeš zo seba vystreliť? Naozaj musíš brať všetko osobne a vzápätí ihneď napádať? Naozaj nemáš ani štipku zmyslu pre humor? Naozaj si myslíš, že v Košiciach žijú samí primitívi? Alebo aj inde? Atď.
Čo sa mi nepáči? Lebo sa dá použiť výraz napr. "klincom do oka alebo drôtom do oka". Tebe by sa ako páčilo, kebyže čírou náhodou použijem výraz "ako lacom do oka?". Veď sme to používali na zédeeške.
Kde mi chýbajú dve bodky a jedna čiarka, hm? Pred smajlík sa bodka nedáva. A kde čiarka? Strašne ma to zaujíma, ty chytrolín.
Strašne ma trápi môj obraz tu na fóre. Na blbej stránke niekde na internete Kristepane. To naozaj žijú ešte ľudia, ktorí si na tomto zakladajú? Aby mali nejaký virtuálny obraz niekde na internete? Je mi ich úprimne ľúto. Ja si zo seba dokážem vystreliť a robím to často, ale tu? Načo. Tu si veľa ľudí rado o mňa otrie svoju špinavú papuľu. Iba preto, že môže. To už nie je o srande alebo irónii. Iba o ***** ataku, lebo si musia dokázať, že sú kingovia a majú gule medzi nohami. Tam už končí každá sranda. A ľudia z KE? Nie, poznám odtiaľ veľa skvelých ľudí, ale tu ani jedného. Tu a rovnako v téme Ktorá cyklistika je bezpečnejšia sa do mňa pustili najviac Košičania. A nepíšem o ľudoch z iných miest. Tak mi, láskavo, nepodsúvaj svoje domýšľavé otázky. Ďakujem.
Jeden za 18, druhý bez 2 za 20.
Ľudia, ktorí píšu versálkami, si potrebujú niečo dokázať. Okrem toho znamenajú kričanie.
Potvrdil si mi, čo si. Platí môj koment vyššie o dôchodku. Pekný večer
A prečo nie ceruzkou do oka? Veď na Slovensku, nie tak dávno, pichol junáčik spolužiaka ceruzkou do brucha. A bolo z toho úmrtie. Je síce pravda, že chlapcovi pomohol aj primár, ale to tu nejdeme rozmazávať. Takže si myslím, že ceruzkou do oka môže byť. Rovnako ako hrdzavým klincom, alebo vidličkou. Prípadne aj fixkou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... chýbajú ti dve bodky a jedna čiarka.
Ale teraz vážne. Ty si naozaj neuvedomuješ, aký obraz si tu na fóre buduješ? To naozaj si myslíš, že všetci okolo teba sú kreténi? Naozaj si nedokážeš zo seba vystreliť? Naozaj musíš brať všetko osobne a vzápätí ihneď napádať? Naozaj nemáš ani štipku zmyslu pre humor? Naozaj si myslíš, že v Košiciach žijú samí primitívi? Alebo aj inde? Atď.
Čo sa mi nepáči? Lebo sa dá použiť výraz napr. "klincom do oka alebo drôtom do oka". Tebe by sa ako páčilo, kebyže čírou náhodou použijem výraz "ako lacom do oka?". Veď sme to používali na zédeeške.
Kde mi chýbajú dve bodky a jedna čiarka, hm? Pred smajlík sa bodka nedáva. A kde čiarka? Strašne ma to zaujíma, ty chytrolín.
Ľudia, ktorí píšu versálkami, si potrebujú niečo dokázať. Okrem toho znamenajú kričanie.
Potvrdil si mi, čo si. Platí môj koment vyššie o dôchodku. Pekný večer
v TN na zimaku som videl napis "radsej je**t opice ako kricat Kosice"
sorry za OT
... som rozmýšľal, že "šabľou do oka". Sršňom je kruté.
Inak nechápem, prečo to tu chcete premazávať, keď sa to dá riešiť aj jednoduchšie. Napríklad vraždou.
Lebo "ceruzkou do oka" je politicky nekorektné.
Inak nechápem, prečo to tu chcete premazávať, keď sa to dá riešiť aj jednoduchšie. Napríklad vraždou.
Lacko, že ty si sa nám v novom roku zamiloval ... chcem dať smajlík, len neviem ktorý je správny ...
Sorry, už budem dobrý ...