Horstlink je "železo" navyše Oni to majú bez zadného čapu. Hmotnosť rámu je fakt brutálna. Osobne sa mi však nepáči ako v mieste úchytu tlmiča s rámom vznikla priehlbina resp. miska, ktorá sa počas blatistého a mokrého vjazdu bude plniť vodou a bordelom. Navyše na spodku tej misky je gumová tesniaca krytka, cez ktorú ide lanko ovládania tlmiča. IMHO veľmi nepraktické.
Uz aj Scott dal pre modely Spark 2017 tlmic zvislo?
Skor som cakal, ze daju horstlink...
Ja mam horstlink a tlmič mám vertikálne. Ale ide oto ze spark je trailový bicykel a to vertikálne zavesenie tlmiča je citlivejsie ako horizontálne. Minimalne ked som porovnal ams vs stereo. Zase horizontálne je tuhsie a ma lepsi propedal. Rozmyšlaš nad novym bikom?
viem ze moj nazor moze byt silne neobjektivny kedze jazdim erasera, ale kedysi som bol silnym hejterom jednocapu. a velmi skromne tvrdim, ze som nebol spokojnejsi s bikom zatial. ale je to hlavne kvoli vahe ramu a celeho biku, nie asi ani tak kvoli systemu pruzenia. kazdopadne horekopec sa ani nehne a ide jak xccko raketa a dolekopec .. well.. robi co ma160mm zdvih... v zapale boja s terenom som si nikdy nevsimol ze by nieco chybalo
//foxa s ciernymi nohami? to je jaky nezvyk
Veru mozem len potvrdit, ze tento prepakovany jednocap funguje velmi solidne, ako tomu nasvedcuju aj recenzie. Ono myslim, ze keby to bolo take zle, tak by nesli touto cestou uz treti rok po sebe.
Ja mam horstlink a tlmič mám vertikálne. Ale ide oto ze spark je trailový bicykel a to vertikálne zavesenie tlmiča je citlivejsie ako horizontálne. Minimalne ked som porovnal ams vs stereo. Zase horizontálne je tuhsie a ma lepsi propedal. Rozmyšlaš nad novym bikom?
S tou citlivostou to podla mna neplati vseobecne. Novy bike neplanujem, len sa mi konstrukcne nepacia biky s tlmicom zvislo, lebo ten cap na sedlovej trubke je casto miesto prasknutia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este k tomu najmenšie velkosť bez farby. takže real bude niekde +600-700g s pedálmi.
//foxa s ciernymi nohami? to je jaky nezvyk
Inak haulz, ze 70 ma patku na presmyk a 90 nie
že je to 110x okopírovaný rám od astra
S tou citlivostou to podla mna neplati vseobecne. Novy bike neplanujem, len sa mi konstrukcne nepacia biky s tlmicom zvislo, lebo ten cap na sedlovej trubke je casto miesto prasknutia.
http://cyclingtips.com/2016/09/specialized-ruby-2017-review-a-suspension-road-bike/
takto ti to trase celym ramom a odpruzi ti to akurat ruky
kekecina
http://mtbs.cz/kategorie/mtbs-foto-redakcni-technika/album/9928
tak treba dat okuliare