Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pomeráme sily v sobotu ;-)
Zobraziť komentár 06.10.2016 - 22:43:40
00
Chvalbohu, pri týchto Lidl velkostiach nejde o vahu a výškou sa do veci ja zmenstím aj s rezervou ( 152/164 su mi este volne ) . A zajtra sa vidime pri Ziline :)
Zobraziť komentár 07.10.2016 - 06:56:22
01
Podelím sa so skúsenosťou:
Cestou do práce si dosť časti chodím kúpiť niečo na raňajky do predajne Lidl na Trnavskom mýte. Je to vždy krátko po 7mej ráno. Veľakrát som bol svedkom toho ako si zlodejíčkovia napratali tašky a batohy rôznym tovarom a v pohode vypochodovali von - buď cez prázdnu pokladňu, na ktorej bola náhodou otvorená zábrana alebo v pohode okolo ľudí čakajúcich na zaplatenie za svoj tovar. A nebolo to jedenkrát, dvakrát ani trikrát. Pred pár týždňami dokonca dvaja zákazníci utekali za takýmto zlodejíčkom, chytili ho a aj s tovarom dovliekli späť do predajne - v taške mal celé dve balenia po 6 ks Velvet instantnej kávy. Mňa zase inokedy jeden zrazil vo dverách keď odtiaľ s napratanou taškou utekal. Zamestnanci to majú totálne u prdele, SBS tam ráno nie je, zlodejíčkovia majú raj. Včera rovnako, ako som prichádzal k predajni už som na parkovisku videl pochodovať týpka s napratanou taškou. Tak ma to nasralo, že som im cez kontaktný formulár napísal nech s tým niečo robia. Aj s poznámkou, že sa im zrejme viac vyplatí nechať si kradnúť tovar ako platiť SBS. Zatiaľ žiadna odpoveď. Dnes tam idem znovu a už ako som vchádzal do predajne vidím známeho týpka na parkovisku prichádzať do predajne. V predajni sa k nemu pridal ďalší, najprv sa obzerali a potom pri regáli tlačili do tašky celé balenia akýchsi sladkostí. Počkal som si ich pri pokladni a keď chceli prejsť tak som sa im čelom postavil do cesty. Jeden, že čo je? Tak mu vravím, že buď to pôjde vrátiť späť do regálu alebo volám policajtov. Chvíľu sa ešte naťahoval, potom to odpochodoval vyložiť. Druhý, že on nič nemá tak išiel von. Pokladník to mal u prdele. Tak sa ho pýtam, že či im nevadí, že im tam každodenne kradnú tovar a chlapík ma zabil, že to nie je jeho starosť, že on sa musí sústrediť na blokovanie tovaru a že SBS je tam až od deviatej a mám napísať na centrálu. Zlodejíček zatiaľ sedel na plote na parkovisku a sledoval kedy odídem. A pokladník to zaklincoval, že on si to aj tak príde zobrať neskôr. Na to som sa už nezmohol zareagovať. Pustila sa do neho aj pani čo stála za mnou.
Rozumiem, že takéto straty reťazec asi nezruinujú ale serie ma, že ja si za tovar poctivo zaplatím peniazmi, ktoré si musím zarobiť a nejaký čurák si tam chodí vyberať zadarmo na čo dostane chuť, resp. objednávku. To, že to majú zamestnanci u prdele ma serie ešte viac, asi im to zamestnávateľ nezosobňuje. Mal by.
Alebo sa to deje so súhlasom zamestnancov....
Zobraziť komentár 07.10.2016 - 11:15:12
018
tak preto sa im takto dobre dari http://www.etrend.sk/firmy/lidlu-sa-dari-zvysuje-platy-o-dvadsat-percent.html
Zobraziť komentár 07.10.2016 - 11:22:54
00
Ale <> !!! Lidl len takto " tajne " pomáha ľudom v núdzi ...
Zobraziť komentár 07.10.2016 - 11:29:28
06
inak tazko povedat povedat ci slovensky manazeri maju tazko v pecku kedze oni su len tiez ako ti pokladnici skor by som email smeroval niekde na HQ do nemecka alebo odkial to vlastne je ten retazec.
Zobraziť komentár 07.10.2016 - 11:37:49
00
158.
Neviem co si vahal
Zobraziť komentár 08.10.2016 - 05:34:04
00
funkcne tricka z lidla su na draka nanic. Radsej by som za tu cenu siel do eqimaxu. U man zaruka naozaj pomer cena a kvalita super. http://www.equimax.cz/
Zobraziť komentár 08.10.2016 - 10:43:23
00
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?id=1153
Podla lidla su uz vianoce :D
Zobraziť komentár 08.10.2016 - 11:48:30
00
Teraz neviem,ci Kaufland,ale skor Tesco ponukalo vianocne dekoracie uz koncom septembra.Lidl meska :-)
Zobraziť komentár 08.10.2016 - 14:07:42
00
Aha, to uz aby zacali naskladnovat velkonocnych zajacikov
Zobraziť komentár 08.10.2016 - 14:16:22
00
To nie. Velka noc az neskor. Je v tom system. Po augustovych akciach pre skolakov nastupuju vianocne akcie a velka noc je az potom. Takze na zajacov pockaj do januara.
Zobraziť komentár 08.10.2016 - 14:31:45
00
vsak ale to je dobre, lebo ked si vsetci vzpomenu tyzden pred vianocami ze treba vyzdobu nakupit tak je vsade tlacneka a vypredane, takto to aspon niektori stihnu popredu :D
Zobraziť komentár 10.10.2016 - 09:42:52
00
tak si dajme jednu vianočnú :)
Heľenine Oči - VianoceOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 10.10.2016 - 10:18:41
00
arrow_leftmimi napísal:
funkcne tricka z lidla su na draka nanic. Radsej by som za tu cenu siel do eqimaxu. U man zaruka naozaj pomer cena a kvalita super. http://www.equimax.cz/

neviem co sa uslo tebe, ale tie po cca 8-9eur tricka/tielka mam 2 kusy uz cca 2 roky a zatial bez najmensieho problemu, nosim a periem ich pomerne casto... detto plati pre termo spodky.. len tie tak casto zatial nenosim :)
ja osobne si radsej kazdy kazde 2 roky kupim 2x po 9eur tricko v lidli ako dat napr za 1x tielko od Endury 20e a po 5 noseniach a praniach je tak vytahane, ze uz ani neplni svoj ucel...
Zobraziť komentár 10.10.2016 - 13:58:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up