čaute ......
do čoho sa viac oplatí investovať do válcou alebo do trenažera čo je viac nakladne na opravu?
po pripade nejake typy na dobru kúpu
dík za otpoved
no veru 1000 vm metrov na biku v teréne nie je to isté ako na žiletke po asfalte preto je počet najazdených km dosť zmätočný údaj, podstatné sú hodiny v sedle
Ono stravu nemam tak nemam ako dokazat na rovine 80 km som spravil za 2hod 20 min a na zabudišovskej časovke čo je mierny kopec previšenie 200m 2,5km dlžka som spravil 9 min 14sec takže v tych kopcoch vždy zistim že srdce nestiha ako ma, tak preto som chcel začat od začiatku aby som natrenoval srdce
Taka zvlastna otazka. Je mozne ze sa k rovnakym valcom dodavaju rozne "tvrde" gumy? Len sa zamyslam, preco sa mne slape lahsie na mojich valcoch, ako znamemu, ktory je na tom vykonnostne urcite lepsie.
výrazný vplyv na odpor valcov majú pneu bicykla a ich hustenie, stačí že sú podhustené a už sa to ťažšie odvaluje, taktiež som vypozoroval rozdiel medzi 21, 23 a 25 mm galuskami... faktor bude aj váha jazdca... niekedy môže robiť bordel aj napríklad šúchajúci brzdový špalok....potom možno aj záleží či je správne nastavená rozteč valcov vzhľadom na veľkosť rámu, teda aby boli osky kolies kolmo na osky valcov... ten spojovací remeň hrá podľa mna najmenšiu rolu
Zapojim sa. Ja mam tieto: http://www.mtbiker.sk/shop/cyklotrenazery/trenazery/elite-arion-al13-valce-35166.html Maju 3 stupne odporu a na 3 stupni to je uz celkom makacka, ak chces ist rychlo. V popise je graf a pri 30km/h generuju odpor 400W coz je slusna hodnota, takze si zamakaju aj trenovani jedinci Este dodam, ze valce su velmi tiche.
ja mám tieto http://www.mtbiker.sk/shop/cyklotrenazery/trenazery/elite-arion-digital-valce-35167.html plynulá jazda, sú dosť hlučné pre väčšie rýchlosti, do bytu by som to nebral... výhoda že si odpor zvýšiš priamo cez ten cyklopočítač čo je k tomu.. má to viacero režimov, ja používam iba taký kde odpor rastie od rýchlosti, čo najviac kopíruje reálnu situáciu vonku... kľudne sa na nich dajú jazdiť aj intervaly, ale iba po sediačky, na stojku už treba asi také kde tie valce chodia na lyžinách... merajú aj výkon a teraz keď mám wattmeter tak vidím, že tá hodnota nie je moc ustrelená
tam by mohol byť taký mód spravodlivosti, že ebike by si sa dal nabíjať len šliapaním doma na trenažéri, v podstate stačí len nejaká konštrukcia aby bolo kolo v lufte, odporu by to malo až až
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
savings Elite Arion tréningové valce
184 € savings
MOC 299 €savings Elite Arion tréningové valce
184 € savings
MOC 299 €Si o tom presvedčený? Určite aj vzadu?