Ani ja nechápem...no nič , asi si len Jezus tu tak verejne " **********e --> " s Dotm-ikom , namiesto toho, aby si posielali SS-ičky...ale nevadí hlavne , že sa oni bavia
Ps : Ale Jezus , vymazávať správu , čo si postol v tomto znení " hlavne že dotm chápe "...a potom to celé nemá zmysel...
praveze som neumyval - nasiel som ju podla bielej peny - asi sol s kovom
ale myslim ze je tam uz od konca leta - som myslel ze je tolen oskreta farba ale uz sa zvacsila - nebolo ju takto vidno. mohlo to este 2-3 mesiace pockat sakra
Tak ono to vždy zabolí, keď si na ten bajk zvyknutý a veľa si na ňom pojazdil, no vždy lepšie zlomiť bajk, ako dolámať seba, technika sa dá nahradiť, kosti sa hoja horšie...a tak ber to aj z druhej stránky, budeš mať niečo nové . Tiež som to bral takto keď mi praskol môj, no už sa teším na nový
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
co s tym ma lefty?
Ps : Ale Jezus , vymazávať správu , čo si postol v tomto znení " hlavne že dotm chápe "...a potom to celé nemá zmysel...
ale myslim ze je tam uz od konca leta - som myslel ze je tolen oskreta farba ale uz sa zvacsila - nebolo ju takto vidno. mohlo to este 2-3 mesiace pockat sakra