Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Chlapi, ak chcete ist v nedelu, tak si radsej vybavte rezervaciu na vlak na cestu spat. My sme sa minulu nedelu nevedeli dostat vecer s bikmi do vlaku v NMnV - museli sme ist az na posledny a jedine statsie bolo, ze mali specialnu vypravu s jednym vagonom na bajky navyse..a aj ten bol plny oficialne, ale zobrali nas nastastie...
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 11:38:14
00
Z Hlohovca idu rychliky aj z Prievidze, ale hlavne idu osobaky, takze nie je problem. Povedal Palo TT :lol:
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 12:01:50
00
http://dromedar.topky.sk/cl/11161/1405011/TOP-napad-na-vikend--Hrad-Krvavej-pani-je-opat-otvoreny
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 12:28:58
01
preto treba ist v sobotu :-P
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 14:57:30
00
Tak prinajhorsom si dame este hrebenovku MK :lol:
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 15:07:36
00
lto keď ju už spomínaš, dá sa to zvládnuť ? Ja ju mám v pláne zo Smoleníc až do BA na hlavnú. Na hikingu som si to naklikal a vyhodilo mi to spolu nastupaných/naklesaných cca 6000 výškových. Skoro som spadol zo stoličky :D Tolko som ešte v živote nenajazdil...
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 16:25:00
00
zo smoleníc nie síce na hlavnú, z bieleho kríža som šiel dolu na stupavu, som to už šiel a nebolo to nič zlého ... aj keď to možno nebola práve hrebeňovka, ale šiel som cez taricove a aj skalnatú
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 16:30:54
00
Hrebenovka mk ale zacina v Novom meste mad Vahom
Klikaj znova ;)
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 16:32:12
00
Da sa zvladnut aj viac :-P
Zo Smolenic je to menej ako polovica tvojich vyskovych. Teda pokial netrvas na vyzobavani vsetkych kopcov v okoli.
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 17:17:24
00
silva Myslím, že mi zatiaľ bude stačiť aj tých 70 km zo Smoleníc, takú kondičku zase nemám :)

romanx Tak neviem či bola na hikingu nejaká chyba. Ja som vlastne klikal len po červenej trase.
http://mapy.hiking.sk/?trasa=WkIqQ
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 20:41:22
00
Chyba nie je v mape. Tie nastupane/naklesane metre sa nespocitavaju. :tmi:
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 20:51:47
00
silva Myslím, že mi zatiaľ bude stačiť aj tých 70 km zo Smoleníc, takú kondičku zase nemám :)

romanx Tak neviem či bola na hikingu nejaká chyba. Ja som vlastne klikal len po červenej trase.
http://mapy.hiking.sk/?trasa=WkIqQ

pekne si naklikal,ale na hikingu asi nevidno,že Záruby,Klokoč,Vápenná,Skalnatá a možno ešte Čmelok sa tlačí,prípadne vynáša - ak pôjdeš po tejto trase,na pol ceste budeš chcieť bike zhodiť zo skaly :) najlepšie miesto bude Roštún :lol:
nie nerobím si srandu-Smolenice-BA sa dajú ísť pekne v sedle,ale nie takto
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 22:26:07
01
erikmir : usek havrania skala-havranica je v podstate tlacenie, havranica-zaruby je ciastocne prenasanie a ciastocne pekny pojazd, zaruby-ostry kamen je ciastocne prenasanie a ciastocne AM/EN zjazd na hrad. Raz za cas je to fajn si dat, ale v tvojom pripade neviem :lol: Z ostreho kamena po cervenej je to na jednom useku paradny smykavy zjazd, strmost na urovni cervenej na Stary Hrad oproti Strecnu, ale len par metrov, pokial nie je blato alebo prilis sucho je to celkom pekne.Potom je to nudna zvaznica az pod Klokoc, kde je vyzivny stupak /ale da sa vyslapat/ potom je to pekny chodnik . Zo sedla Uhliska treba ist po zvaznici na sever popod Vapennu az na zltu, odtial mozes 100m vytlacit na vrchol. Ak by si to siel po cervenej s bajkom, na vrchole urcite hodis bajk dole. Je to nejazditelne, tam sa chodi opatrne aj peso.Dalej je celkom pekny zjazd , s pod malej vapennej kratky vyslap a znovu zjazd, kde su nejake konare a vcelku treba opatrne. Dalej je to tlacenie po cervenej, to je najlepsie obist po zvazniciach pod Petrklinom. Skalku - Hubalovu treba cez oboru, alebo spodnou zvaznicou pod Vysokou. Pokial by si to chcel ist cez Taricove skaly a este by si vlastnil bajk /nehodil ho z Vapennej dole/, tak tu by si ho uz 100% dobrovolne zahrabal. Ist po cervenej hore na Taricove skaly som este neskusal a ani nechcem :D Z Hubalovej na Cermak pekna cesticka, nic zvlastne, potom trochu stupanie pod Skalnatu, odtial po cervenej je to brutalny slapak, ak este budes mat silu , tak tu ju urcite stratis. Ale da sa to nejako vyniest v zuboch. Lepsie je po zvaznici a kusok za Skalnatou hore na cervenu. Je to pekne slapatelne. Potom hreben je fajn. Trochu zvlneny, zjazd z Javoriny je niekedy vcelku srandovny, vyslap na Cermaka narocnejsi, ale da sa. Potom vyzivny zjazd, ale nic tazkeho. No a potom uz len 10000x klasika po cervenej. Ukoncil by som to ale z Kamzika po cervenej na Zeleznu a odtial potom popod Kramare na zeleznicnu stanicu. Takto upravena trasa bude asi max. 2200 vyskovych, pokial by si to obchadzal kde treba, tak poobede nemas co robit :lol: .. preto ako silva pise, treba zacinat v Novom Meste :D

edit: dano5, predbehol si ma :lol: .. a zhodili sme sa na mieste zhodenia bajku :rofl: .. ale pravda je, ze hreben Vapennej som s bajkom absolvoval asi 3x, za cca 25 minut sa to da prejst (akurat teraz neviem ci Uhlisk, alebo od Mesacnej/ ak je sucho. Ked to clovek takto ide prvykrat tak je to drsne, druhykrat uz je to lepsie, 3x uz pohoda. Clovek si navykne , pride mu to uplne normalne a moze sa posunut na vyssi level cyklo turistiky, napr. tlacenie bajku v Malej Fatre :rofl: .. ked si zvykne aj na to, pride cas na Velky Rozsutec :muscle:

edit2: druha vec je, ze na plny prejazd MK treba mat fakt brutalnu kondicku a more casu, pretoze aj to co siel wukie, je len light varianta so skratkami. Je to asi 5000vyskovych, zacina sa v Bzinciach a trasuje hrebene, ziadne zbabele obchadzky Pusta-Ves cez pole do Dobrej Vody a pod. :lol: Povodne som to chcel 21.juna dat, ale nie je kazdy slnovrat sviatok, takze to skipujem a pojdem sa asi dorazit s dupacmi na Inovec :(

Naposledy upravil lto dňa 20.06.2014 - 22:44:15, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 20.06.2014 - 22:26:47
04
Cestou si moze dat este oba traily na Skale, Pajstun a BK. A na zaver driver 8 + Rohatka. :D

Ale nie, my sme sli minuly rok nieco podobne, z Jablonice do BA a ako pise lto, tie chutovky kameniste sme obchadzali a dalo sa. :) Sice som sa kvalitne vyrubal na lesnej ceste v zjazde kdesi za oborou (vymol maskovany jesennym listim), ale nebyt toho, bolo by to fajn. Odvtedy mam traumu a chodim nezname dolekopy uz len pomaly a nevadi mi ze som brzda:D
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 22:37:13
00
driver 8 je nieco nove, co nepoznam ? :^)
Zobraziť komentár 20.06.2014 - 22:45:52
00
keyboard_arrow_up