Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Skus a ak sa do zajtra neozves ostatni uz budu vediet odpoved. :-) Obzvlast s hubami by som bol radsej opatrny. Ale som aj tak zvedavy na pripadu odpoved odbornikov.
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 20:03:46
00
Fu to uz su historicke kusky ale ak to bolo sterilizovane a vzduchotesne nemalo by tomu byt podla mna nic min.tie stipeš..
Zobraziť komentár 11.01.2015 - 21:25:17
00
Huby radšej vyhoď, feferónky ak z nich nebude po otvorení mäkká sračka, spokojne schrúmaj.
Zobraziť komentár 12.01.2015 - 20:59:17
00
Preruším Vašu šmakuládovú debatu jednou fotkou na napravenie chute.

Prílohy:

dol55.JPG
dol55.JPG 842.99 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.01.2015 - 21:47:13
017
Pouc vidiecana. Co to je to zelene vpravo od uhoriek? Inak
Zobraziť komentár 12.01.2015 - 22:16:04
00
(uslo mi) ... inak dakujem za pripomenutie obcerstvenia pod Monte Baldo :-)

Prílohy:

P1230606.JPG
P1230606.JPG 164.5 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.01.2015 - 22:17:15
01
Kapary.
Na toto občerstvenie som si musel tiež pekne vyšlápnuť- Schutzhaus Tierser Alpl :)
Zobraziť komentár 12.01.2015 - 22:18:00
00
Kapary? Takto s "nozickami" som ich este nevidel. :-)
Zobraziť komentár 12.01.2015 - 22:25:50
00
Priniesol som si odtiaľ svojho času aj zopár souvenirov.

Prílohy:

ol66.JPG
ol66.JPG 1.09 MiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

gfi94.JPG
gfi94.JPG 1.09 MiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.01.2015 - 22:27:21
06
to je presny opak Tesco Value ;) mnam
Zobraziť komentár 12.01.2015 - 22:30:09
00
tak toto vyzera chutneeee :D
Zobraziť komentár 13.01.2015 - 03:53:16
00
chcel by som niekedy totok vyskusat spavit...
https://www.youtube.com/watch?v=jMJEIiWV3VQ


Pôvodný recept
- slnečnicový olej, trstinový cukor, golden syrup, arašidové maslo, mandľové lupienky, vanilkový extrakt, hrozienka, sezámové a slnečnicové semienka, datle a ovsené vločky -

som vylepšil podľa svojho uváženia, možností a chute.
Golden syrup som nahradil medom, vanilkový extrakt som nahradil vanilkovým cukrom. Pridal som sušené brusnice a hrozienka, ktoré som predtým nechal jeden deň namočené v rume. (alkohol sa vyparí počas varenia). Pridal som ešte otruby a kokosovú strúhanku.
Naozaj doporučujem dôkladne dotlačiť a nechať vychladnúť, v opačnom prípade sa to bude rozpadávať pri krájaní.

Prílohy:

IMG_4619.JPG
IMG_4619.JPG 510.24 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 15.01.2015 - 19:33:26
01
Hmm..mozno skusim spravit bezlepkovu verziu - namiesto ovsenych vlociek skusim pohanku (pohankove vlocky). :)
Zobraziť komentár 15.01.2015 - 20:07:31
00
Pohankovym vlockam som na chut neprisiel,radsej mam klasicku celu pohanku.Pridavam ju do kase,obcas do jogurtu.
Zobraziť komentár 15.01.2015 - 21:28:40
00
Dnes sme trochu kuchtili :)

Prílohy:

DSCF2936.JPG
DSCF2936.JPG 354.82 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: http://www.torta-al-cioccolato.it/brioche-alla-nutella/
DSCF2938.JPG
DSCF2938.JPG 352.64 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 24.01.2015 - 19:27:17
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia)
keyboard_arrow_up