ja som si to dnes svihol na Kysuce...Kysuca Kysuuuuca vodicka studena no a to nove modre oblecko je proste pecka. dole kopcom teplo, hore kopcom teplo..nikdy horuco ani chladno. vrele odporucam
Vyhne, Hodrusa, Ihrac, Nevolne, Skalka, mal som toho v plane este trosku viac ale musel som to zredukovat lebo na Skalku nejak zacali nohy protestovat
Pekné, ale tá strava trochu kecá v tom elevation.
Ja som dnes išiel zhruba polovicu (1050 výškových na 81 km) a v poslednom kopci som už nenormálne chytal kŕče do nôh, tak som to radšej ukončil. Neviem čo sa deje, možno že ten všetok stres čo mám teraz v kečke. Toto sa mi ešte nestalo a to jazdím stále a skoro za každého počasia :/
Dneska to boli po prvy krat na krátke rukávy, úplne letne počasie sme mali 92km padlo, dali by sme aj viac, ale ponáhľal som sa domov, lebo som musel ist do ceska. Zajtra hádam bude tiez pekne.
Reeller a aku trasu si bol a lebo bolo pekne aspon u nas ale zeby to bolo na kratky rukav to sa mi nezda lebo bol som aj ja na biku ale bol som obleceny este dost!
Išli sme hurbanovo-dvory-kolta-jasova-pribeta-dulovce-Peter-modrany-marcelova-chotin-zelený háj-imel-hurbanovo. Bolo okolo 18,5 stupňa a pálilo slniečko, mi bolo teplo este aj tak bez rukávov v gabbe.
Dneska 67km tiez super počasie na krátke/krátke, len dost fucalo, ale kopček co som siel v januári 12-14 km/h sme dneska vybehli 32km/h, takze forma sa zlepšuje.
ja už som mal včera problémy s bočným vetrom, som si musel pribrzďovať dolu kopcom, kde by to inak nebolo vôbec potrebné, mať nejaké vysoké ráfiky, tak som tam niekde v priekope:D to bol úsek cesty kde je ešte aj dopravná značka upozorňujúca na vietor
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyhne, Hodrusa, Ihrac, Nevolne, Skalka, mal som toho v plane este trosku viac ale musel som to zredukovat lebo na Skalku nejak zacali nohy protestovat
40 minut si siel 2 hodiny?
Pekné, ale tá strava trochu kecá v tom elevation.
Ja som dnes išiel zhruba polovicu (1050 výškových na 81 km) a v poslednom kopci som už nenormálne chytal kŕče do nôh, tak som to radšej ukončil. Neviem čo sa deje, možno že ten všetok stres čo mám teraz v kečke. Toto sa mi ešte nestalo a to jazdím stále a skoro za každého počasia :/
Ale nabudúce už dávaj bacha.
Reálne to bolo asi 2200 výškových
Dneska 67km tiez super počasie na krátke/krátke, len dost fucalo, ale kopček co som siel v januári 12-14 km/h sme dneska vybehli 32km/h, takze forma sa zlepšuje.