Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Dnes sme mali tiez skumaci vyjazd. Okolie BA vsetko luxusne suche, na Cerovke sa prasi. Skusili sme alternativny koniec BK trailu. Na mna to bolo az prilis alternativne tak som zvolil turistiku, na kamosa akurat - potrhal bundu a vyrobil si chrasty na rukach. Potom sme mali nejake objavitelske ambicie od kupaliska v Raci smerom niekam hore. Pekne useky tam boli, ale aj dost popadaneho dreva kade-tade a poriadne strminy. A kedze toto je skvely tyzden, kedy vsetko vychadza ako chcem, tak som si kusok od domu na takom hopsnuti kusok od Racianskeho Myta asi natiahol vazy v clenku (snad len), ked sa mi noha z pedalu vysmykla a uletel mi bike niekam prec. Zaverecne skumanie absolvoval kamos - Conti MK 2,4 Protection vymenil za Schwalbe NN a dnws na prvom vyjazde defekt - badatelske uloha spocivala v najdeni sposobu ako prervat autoventil cez krivo nalepene pasky na Mavic kolesach (galuskovy sa tam nejako LTT vosiel)...
Ten alternativny koniec bk trailu som aj ja siel v stvrtok a ako som pisal na trail to zdaleka nevyzera nasiel si aj cast od sparisiek po slivu? a inak predlzenie trailu nad kúpaliskom cize cez horny cerveny kriz k vypalenisku to jedine dole a krasne sa napojis potom na kupalisko to je inak fayn..
Ides normalne BK Trail z Bieleho Kriza. A na konci, ako ta standartne vypluje na taku zvaznicu vyustujucu na parkovisko pri asfaltke, sa este predtym na poslednom kopecku zatoci dolava. Nezatocis tam dolava na tom posednom kopceku, ale pojdes stale rovno. Su tam sutre a je to dost strme a par takych miest, kde ked urobis blbost, tak ides dole zrazom.
dartmoor - tam vidis aj ten silvin singlik cez Velku Banu, kde fotila ten zapad slnka. Je to ten co ide z Cerveneho kriza dole do Race, ten spodnejsi z tych dvoch.
Cez ten strom sa neviem predrat, potom kusok dalej nejaka sutrova pasaz, tade neviem prejst , ostatne je pohoda. Teda .. na mostik k asfaltke nemam nervy
aktual z Cermakovej luky, nie je to moja foto, nebol som tam, ale co mam info, tak zlta z cermaka na zosku je zahadzana konarmi, cize na bajku s komplikaciami... ale cumim jak puk ze v 500 metroch v Karpatoch je este sneh, bol som uz na miestach okolo 900 kde o snehu ani chyru ani slychu...
Cez ten strom sa neviem predrat, potom kusok dalej nejaka sutrova pasaz, tade neviem prejst , ostatne je pohoda. Teda .. na mostik k asfaltke nemam nervy
Okolo toho stromu to fakt netusim ako sa da...da sa aj inak pomedzi tie kamene pred nim (vpravo), ze potom je to asi viac menej len rovno okolo stromu, ale tam bolo nasrane. Ale stale je to uzke a je tam dost neprijemny schod. Potom dalej aj to otacanie na tom kameni ma svoje caro. Na tom videu to chlapik cez tu sutrovu pasaze pustil, vytriaslo ho kvalitne, ale asi treba vediet kade to pustit, niektore tie sutre su tam necakane velke. A zaverecnu zakrutu okolo skaly pred "mostikom" na asfalt som tiez nejako nedal...nezmestil som sa. Ta dufam, ze tam nepridu MLB so zbijackami.
Chlapi nestvite ma lebo budem namysleny. Ten sutrak som síce nikdy nedal ale záverečnú zákrutu hej to je chutovka a mostík na asfalt sa tiež dá. Ale zase v horných pasazach veľa skokov obchadzam, na to som sratchka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak to ani nepoznam kde to je abo co, pribliz trosku
http://bikeparkkoliba.sk/wp-content/uploads/2015/03/Mapa-MTB-Traily-MLBA.jpg
dartmoor - tam vidis aj ten silvin singlik cez Velku Banu, kde fotila ten zapad slnka. Je to ten co ide z Cerveneho kriza dole do Race, ten spodnejsi z tych dvoch.
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?pgx=17.132022515508233&pgy=48.22744362307814&pgz=15&pmt=1&pn=%25AFPGAHJGDHACKHDMBKKGNGPGGHDMJKIGPGACCGPGEGFH&pp=%25KFDMBKKGNGPGGHDMNLACCGPGEG
Nie priamo z velkej bane 444 m.n.m
Prosim Ta, v Karpatoch v 500 m.n.m. su este aj snehuliaci! Dokaz zo vcera na druhej foto.
Okolo toho stromu to fakt netusim ako sa da...da sa aj inak pomedzi tie kamene pred nim (vpravo), ze potom je to asi viac menej len rovno okolo stromu, ale tam bolo nasrane.