Lokalizácia
Formulár sa odosiela
po slovensky vitamin D :)
Zobraziť komentár 26.05.2015 - 21:35:56
00
Radsej v potravinach udenaca :)
Zobraziť komentár 26.05.2015 - 21:45:41
06
Skusim sem. Potrebujem sa v Bratislave bikom dostat z hlavnej stanice do Vojky nad Dunajom - k Csente csarde. Zhruba tusim ako ale ak mi niekto viete dodat gpx trasy hlavne od stanice na pravobreznu hradzu tak by mi to pomohlo aby som sa nemotal zbytocne medzi autami. D.
Zobraziť komentár 26.05.2015 - 23:02:12
00
Skusim Ti to naklikat. :)

Tak takto: http://mapy.hiking.sk/?trasa=Thh0S

P.S. Snazil som sa ten uvod zo stanice trasovat sympatickymi miestami kde sa moze potesit trochu aj oko a co najviac mimo aut. Hned na zaciatok Ta caka znesenie bajku zo stanice po schodoch dole na Zabotovu (hned pod schodami sa mozes aj obcerstvit v krcmicke), ale potom uz je vsetko zjazdne. :) A len dodam, ze pekne miesta na trase su hned ta prva ulicka ktorou pojdes od stanice (Palarikova), potom "Gotvalďák" (Námestie Slobody) a potom Jakubák (Jakubovo námestie). Zvysok je uz klasika cez most Apollo a hradza.
Zobraziť komentár 26.05.2015 - 23:13:25
03
Dakujem. Nie su to pre mna uplne nezname miesta studoval som v Bratislave ale este v minulom storoci :-) a veci sa menia
Zobraziť komentár 27.05.2015 - 09:28:28
00
Keby len v storoci. Ty si tu studoval dokonca aj v minulom tisicroci! :D
Zobraziť komentár 27.05.2015 - 09:34:18
01
Chcel som sa urobit mladsim :-)
Zobraziť komentár 27.05.2015 - 10:10:12
06
PS Mapku vidim ale gpx ma problem. K novemu exportu z http://mapy.hiking.sk/?trasa=Thh0S potrebujem registraciu? Zaregistroval som sa ale cakam este stale na verifikaciu.
Zobraziť komentár 27.05.2015 - 10:27:31
00
Jezus: preco tak komplikovane obchadzkou na Gotvaldak ? A inak pri Eurovea ako mas natrasovane je uz jednosmerka /co by nebol az taky problem, ale realne moze byt, lebo cesta je uzka, neda sa uhnut prakticky/, cele je to tam zle :(. Nejaky genius si tam skusal domacu ulohu asi .. aj ta cyklocesta je neskutocny vysmech. Naposledy som si vsimol, ze papucovali rad,radom auta, aj ked nebol zakaz a dodrzali 1.5m. A most Apollo naviac nemam rad. Ja by som siel dalej cyklotrasou az pod Pristavny , nech to aj vyzera :D
Zobraziť komentár 27.05.2015 - 10:51:23
00
ja by som isiel priamou ciarou pod Novy most a hned je klud od aut.. ci mala to byt okruzna jazda po BA ? :)

tj z Hlavnej stanice doprava, po Stefanikovej na Mierko, doprava na Zochovu, pred zastavkou MHD zist doprava, prejst cez elektrickovu trat a dole cez Mikulassku, na jej konci prejst po chodniku popod most popri Dome sv. Martina a spodkom Noveho mostu po "cyklotrase" prejst na druhu stranu a po hradzi dalej.
Zobraziť komentár 27.05.2015 - 10:57:12
00
Zalezi kedy .. cez pracovny den by som sa neodvazil uz po Stefanikovej :whew: .. ale popravde sa da od HS cez nadjazd do Stareho mesta, po ulickach prekluckovat , ale to je zdlhave. A teraz ma napada, ze by pista musel cez tu obchadzku, co sa snazia stavat Stary most, tak neviem. Aby nenadobudol zly pocit z naseho hlavne mesta :lol:
Zobraziť komentár 27.05.2015 - 11:14:34
00
Prístavný most nemám rád, ajkeď tam vedie dobra cyklocesta od mosta Apollo, lebo má hrboľatý asfalt na obidvoch stranách cyklocesty. Most SNP má nevýhodu, že z Hlavnej stanice by sa musel trepať cez Michalskú bránu a potom na Petržalskej strane obísť stavebnú zónu Starý most. Za daných okolností je Apollo najlepšia voľba.
Zobraziť komentár 27.05.2015 - 11:16:13
00
nerozumiem, preco by mal preboha chodit cez Michalsku ?? Ved prejde cez podhradie a vyjde pri Dome sv. Martina/Bibiane. Z Hl. stanice to je na Zochovu 5 minut a tam uz ma klud od aut ked pojde cez Mikulassku/Zidovsku (ako je muzeum hodin). Pod starym mostom v Petrzalke som nebol par mesiacov - naposledy sa dalo chodit normalne popod rozobraty most ako viedla cyklotrasa.
Zobraziť komentár 27.05.2015 - 11:28:46
00
PS Mapku vidim ale gpx ma problem. K novemu exportu z http://mapy.hiking.sk/?trasa=Thh0S potrebujem registraciu? Zaregistroval som sa ale cakam este stale na verifikaciu.

Neviem, ale ja som Ti gpx subor dal do prispevku, takze si ho mozes stiahnut z neho. :)

Jezus: preco tak komplikovane obchadzkou na Gotvaldak ?

Ako som napisal - Palarikova je pekna ulicka. Samozrejme sa da ist aj Stefanovicovou.

ja by som isiel priamou ciarou pod Novy most a hned je klud od aut.. ci mala to byt okruzna jazda po BA ? :)

Naschval nie po Novom moste. Jednak k nemu nie je dobry pristup pre cyklistu z Hlavnej stanice ak sa chce vyhnut autam a ak si zabudol resp. nevies, tak cezpolni maju celkom problem s najdenim obchadzkovej trasy kedze treba obchadzat celu zonu Stareho mosta.
Zobraziť komentár 27.05.2015 - 11:29:00
00
nastup na stanici na bus č.93 a vystup pri auparku...tam mas sad janka krala.....tam sa uz napojis na hradzu...Akurat teraz trosku komlikacia kvoli novemu staremu mostu...ale to zvladnes
Zobraziť komentár 27.05.2015 - 11:37:16
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up