Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Prologo Dimesion T4.0 143

Cena: 50 

Predám nové nejazdené sedlo Prologo Dimension T4.0 143, zhodené z nového biku.
Osobný odber alebo zaslanie do Zásielkovne (+ poštovné). Platba prevodom na účet.

list Spolu inzerátov: 64
check_circle Aktívne inzeráty: 9
visibility Zobrazenia inzerátov: 50 373
3. 7. 2025
Tovar som si bol vyzdvihnúť osobne. Veľmi príjemný pán, pokecali sme, dostal som niekoľko tipov na trasy v okolí. Z mojej strany maximálna spokojnosť.
Rado sa stalo. Bolo mi potešením stretnúť niekoho, kto si vie bajk sám poskladať a opraviť, čo už v dnešnom svete nie je bežné.
Seriozne jednanie a super komunikacia.
Ďakujem Maťo, nech dobre slúžia.
13. 4. 2023
Maximálne ústretový, rýchle vyriešenie nákupu, spokojnosť na 1.
Ďakujem, nech dobre slúži.
Veľmi ochotný predajca. Môžem len pochváliť
15. 11. 2022
Skvela komunikacia, rychle zaslanie. Platby predom som sa neobaval kedze je peterg aktivny na fore. Nemam co vytknut, len odporucit.
Bezproblémový priebeh. Dakujem za spoluprácu.
4. 1. 2018
Všetko tip top.
Ďakujem, tešilo ma.
4. 4. 2014
Skvelý prístup predávajúceho, čakám na tovar.
Seriózne jednanie, rýchla platba. Verím, že kupujúci je tiež spokojný.

Wilier Cento10 Ndr, veľkosť L

Predám jazdený karbonový rámový set Wilier Cento10 NDR, veľkosť L, integrované riadítka Wilier Alabarda 420x100mm. Jeden z najlepších endurance rámov vôbec s aktívnym pružením zadnej stavby pomocou elastoméra. Rám je po technickej a vizuálnej stránke vo výbornom stave (ťukanec od kamienka (?) na vnútornej strane zadnej vzpery a nad BB (pred aplikáciou ochrannej fólie), a škrabanec na hornej rámovej trubke od tretry, zrejme však v ochrannej fólii - viď. fotky). Vidlica, riadítka a sedlovka bez škrabancov. Elastomer je plne funkčný bez známok opotrebovania, čapy upgradeované za titanové. Rám je možné použiť ako s elektrickým tak aj mechanickým radením (vrátane bŕzd). Ponúkam ako "Shimano (Di2) friendly" :), t.j. s natiahnutými hydraulickými hadičkami prednej a zadnej brzdy vrátane olív a matíc. K rámu je naviac nový náhradný elestomer + originálne čapy, náhradné zadné pätky rámu s pätkou prehadzovačky, pôvodná zadná pevná oska, záslepky/prechodky do rámu pre mechanické radenie a brzdy. Iné či ďalšie fotky na požiadanie. Uprednostňujem osobný odber, ak sa nedohodne inak (inak platba predom na účet + doprava).
1 350 

Oválny prevodník 50T, BCD 110mm

Predám cestný oválny prevodník 2x11 speed Doval 50T, BCD 110mm, 4-arm Shimano/5-arm štandard. Možnosť nastaviť uhol natočenia oválu. Testovaný. Platba predom na účet, osobný odber alebo Packeta (plus doprava).
15 

Oválne prevodníky 2x11, 24/36T

Predám nové oválne prevodníky Doval 2x11, 24/36T, BCD 64/104mm, 4-arm. Platba predom na účet, osobný odber alebo Packeta (plus doprava).
15 
keyboard_arrow_up