radovan bíroš

Články

HORAL TOUR 2010

HORAL TOUR 2010

Po vlaňajších dobrých odozvách na jediných MTB etapový pretek na Slovensku, „Horal Tour“ som sa ich rozhodol vyskúšať na vlastnej koži. V programe boli pre bikerov pripravené tri etapy: Výjazd na Kráľovu hoľu, Maratón „Krejzi“, Cross Country. Foto od roota
Stupavský MTB Trophy 2010

Stupavský MTB Trophy 2010

Poslednú júlovú sobotu bol na programe, v poradí už 8 ročník stupavského maratónu. Tak ako jeho zimná verzia tak aj letná sa niesla vo veľkom štýle. Bohatý sprievodný program s tanečníkmi, hudobnými skupinami a rôznymi atrakciami pre deti.
Cyklopozitívny Fatran

Cyklopozitívny Fatran

zabudnutý report: 5.6.2010 sa konal už piaty ročník Fatranského maratónu. Myslím, že za ten čas si vybudoval slušné meno na Slovensku ale aj u našich susedov. Maratón je štvrtým kolom našej CMS a zároveň druhým kolom Valašsko-Považskej série.
Vlkohronská vazelína

Vlkohronská vazelína

Druhé kolo CMS malo svoje pokračovanie vo Vlkanovej. Počasie bikerom tak ako vo Svätom Jure neprialo a takmer celý týždeň bol upršaný. Asi každý, kto sa chystal na tento maratón mal pred očami bahenné zábaly. Keďže trať maratónu je väčšinou situovaná na otvorenom priestranstve (lúky, pasienky, otvorené zvážnice, ...) a nie je technicky náročná, nebol to koniec koncov až taký extrém.
Svätojurský maratón v zajatí blata

Svätojurský maratón v zajatí blata

Je 17. apríl a cyklomaratónska sezóna 2010 sa práve chystá odštartovať, prvým pretekom v Svätom Jure. Počasie pred víkendom v tejto vinárskej oblasti nasvedčovalo tomu, že to tohto roku bude značne blatisté :)
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up