Unboxing: Orbea OIZ 29 M30 2019 – keď sa snúbi ľahkosť s dizajnom

Vývoj ide neustále dopredu a byť na výslní chce každý. Značka Orbea to veľmi dobre vie. Výsledkom je model OIZ M30 29“, ktorý dosahuje najvyššie kritéria vo všetkých smeroch.

Bicykel určený pre XC pretekárov ponúka okrem vhodne zvolenej geometrie a rámu z karbónu aj ďalšie zaujímavosti či vo výbave, alebo pružení. Štandardom je aj v tomto prípade vedenie bowdenov vnútrom rámu, vďaka čomu dizajn ostáva čistý a jednoduchý.


Pohon by sa dal označiť slovom mix, i keď je celý od značky SRAM, no striedajú sa tam jednotlivé rady. Jazdenie si užijete aj vďaka kazete s rozsahom 10-50 zubov. Nerovnosti pohlcuje pruženie od Fox so zdvihom 100 mm v oboch prípadoch. Poďme sa na to pozrieť trochu bližšie.


Starostlivo zabalené komponenty sú samozrejmosťou. Po otvorení sa nám naskytol krásny pohľad.


29“ kolesá od Mavic, model Crossmax s kombináciou plášťov Ikon 2.20“ sú rovno pripravené na bezdušový systém.


Samozrejme nesmie chýbať správne nastavenie kokpitu, pričom brzdy sú od Shimana z radu XT.


Nechýba gumová krytka rýchloupináka.


Orbea má aj vlastný Orbeaunboxing, v ktorom nájdete starostlivo zabalenú sedlovku Race Face, sedlo od Selle San Marco a ďalšie komponenty k bicyklu.


Posledné úpravy v podobe nahodenia predného kolesa, osadenie sedlovky a sedla, nastavenie radenia a dielo je dokonané. Synonymom pre XC môže byť aj OIZ M30, ktorý ponúka nielen veľa zábavy, ale aj vysokú konkurenciu pre iné modely v tejto kategórii. Farebných kombinácií ponúka ako jeden z mála výrobcov neúrekom. Cena daného modelu je 3 599 €. Viac k špecifikácii nájdete aj na našom MTBIKER shope.


Doručenie bicykla

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma, pričom viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze. Bezplatný dovoz až domov pre bicykle od 1 000 €.

Ak nechceš bicykel dostať v krabici a zároveň nemáš čas či možnosť prísť do nášho centra, alebo máš problém si bicykel odviezť domov, vieme ti ho doviezť my osobne. Po telefonickej dohode a platbe prevodom ti bicykel dovezieme zložený, vysvetlíme základné nastavenie a zodpovieme akékoľvek otázky.

Službu ponúkame zákazníkom v okresoch BA, SC, PK, TT, PN, HC, NM, MY, TN, IL, PU, PB, BY a v meste Žilina, po dohode aj inde. Dovoz robíme minimálne raz za týždeň v podvečerných a večerných hodinách, okolie BA a TT väčšinou v stredu. Služba sa vzťahuje len na objednávky bicyklov, pričom ak jej hodnota prekročí 1 000 €, tak dodanie do 24-48 hodín získaš zadarmo. V prípade nižšej ceny bicykla je táto služba spoplatnená sumou 29,99 €.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Orbea OIZ M11 AXS - maratónec v elektrike

Unboxing: Orbea OIZ M11 AXS - maratónec v elektrike

Stúpať s ľahkosťou do kopcov, prejsť hrebeňom a potom si užiť zjazd. Je jedno, či to budú preteky, tréning alebo výjazd s partiou. Je Orbea OIZ M11 ideálnym bicyklom?
Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Viac zdvihu, viac zábavy - záleží už iba na vašich schopnostiach, ako dobre viete bicykel ovládať. Wild Creed je pripravený na všetko.
keyboard_arrow_up